Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogyjak a szüleim tudta nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves vagyok és szeretnék gyorsan (max. 3 nap) minél többet fogyni, de a szüleim nem tudhatják meg... Normáis válaszokat légyszives2012. szept. 11. 17:49
1/12 Macs1209 válasza:
Hülyeség !!!
Heti 1 kg fogyás az, ami normális! És azt is csak
mozgással, különben olyan löttyedt bőrt kapsz, mint
a 80 éveseknek van.....
Mozgás, megfelelő étrend a titka.
2/12 anonim válasza:
3 nap alatt nem tudsz jelentősebb mennyiséget fogyni.fél kiló max,ha nem eszel egyáltalán 1 kg talán...
3/12 anonim válasza:
3 nap alatt szart se tudsz fogyni, és 13 évesen nem is kell fogyóznod.
4/12 anonim válasza:
Erre nem lehet normálisan válaszolni. 3 nap alatt nem lehet fogyni, még akkor sem ha nem eszel semmit. Max a gyomrodat készited ki. L/F vagy ezekkel az elképzelésekkel?
5/12 anonim válasza:
3 nap alatt nem lehet fogyni, max. vizet veszít a szervezet, de az egyáltalán nem látványos. Tehát kilóban lehet, hogy kevesebb, de látványban egyáltalán nem érvényesül. Fogyni csak hosszú távon, kitartóan lehet, sok mozgással és egészséges étrenddel.
6/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok és köszönöm a gyors válaszokat :)
2012. szept. 11. 17:54
7/12 anonim válasza:
3 nap alatt max annyit tudsz fogyni, hogyha sok folyadékot iszol és nem eszel semmi olyat, ami felfújna, akkor laposabb lesz a hasad. Hosszabb távon viszont, ha úgy érzed, hogy lenne miből, akkor kérd meg a háziorvosod, hogy utaljon be dietetikushoz, aki tud tanácsokat adni majd, hogy hogyan kéne egészségesen táplálkoznod, mennyit kéne enned normálisan. Plusz jó, ha elkezdesz valamilyen sportot (bármit, tánc is lehet, amit élvezel), mert még pont abban a korban vagy, amikor ha helyes szokásokat alakítasz ki és hozzászoksz a rendszeres mozgáshoz és az egészséges életmódhoz, akkor az egész életedre jó hatással lesz. De ezt szerintem nyugodtan megbeszélheted a szüleiddel is, szerintem támogatni fognak benne!
8/12 anonim válasza:
3 nap alatt nem tudsz úgy fogyni hogy az látszódjon is.
10/12 A kérdező kommentje:
a szüleim szerint nincs hová fogynom, de ez nem igaz !. én tudom magamról hogy van és mivel nem támogatnak muszály egyedül megoldanom de hosszútávon nem tudok mindig valamit kitalálni hogy mért akarok egyebet enni mint amit főznek. sportlehetőség itt nincs (erdélyben lakom, románia 2. legszegényebb és legkisebb megyéjében)
2012. szept. 12. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!