Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácók, hogyan motiválnátok engem, hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
Van rajtam egy bő 20 kg felesleg. (170 cm és 80 kg)
Le szeretnék fogyni, de idáig még semmi nem adott akkora motivációt, hogy tényleg belekezdjek az életmódváltásba. Igen, nem időszakos fogyókúrát szeretnék, hanem teljesen megváltoztatni az evési szokásaimat.
Ja, és nem tanácsokat kérek, mert már mindent tudok a témával kapcsolatban. Motivációt!
Köszi! :)
2013. nov. 6. 18:51
1/18 anonim válasza:
Szerinted egy olyan srácnak aki neked bejön, kellenek a súlyfelesleges lányok? kétlem :) Meg mellesleg sose leszel elégedett magaddal ha nem tudsz lefogyni. CSINÁLD MEG, HAJRÁ :)
2/18 anonim válasza:
En így szeretlek ahogy most vagy:)
3/18 anonim válasza:
Sehogy! A husi csajok a legjobbak!
4/18 anonim válasza:
ez nem felesleg, hanem kövér vagy. fogyj le. szerintem ez elég motiváció...
5/18 Zakathol válasza:
És szerinted engem mi motivál arra, hogy téged motiváljalak? Leszarom, hogy hogy nézel ki, azt is, hogy lefogysz-e vagy sem.
Mellesleg közel sem biztos, hogy 20 kg ledobása elég lenne, ha rossz a zsír:izom arányod akkor simán lehet rajtad legalább 30kg felesleg is...
6/18 A kérdező kommentje:
Igazából 25-öt akarok, de akkor meg mindenki beszólna, hogy az már túl sok.
2013. nov. 6. 19:00
7/18 anonim válasza:
Beleszólna?? Még egy dekát se fogytál,de már tudod,hogy beleszólnának.
10/18 anonim válasza:
Szerintem meg nem is akarsz fogyni,csak azért írtad ki,hogy írjanak neked,hogy nem isvagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!