Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel/Hogyan keltsem fel a barátom figyelmét?
Egy jó kapcsolat alapja az h megbeszélitek a problémákat. Tudod a férfiak nem olyanok h néhány jelből kitalálják a bajod. És szerintem ne is várd el tőle. Mondd el neki mi a gond...kommunikáció...ez a kulcsszó
2009. nov. 15. 23:36
2/19 A kérdező kommentje:
Megszoktam vele beszélni tényleg mindent, és akármilyen probléma van rögtön megbeszéljük. Eddig mindig így volt a 7hónap alatt. Én csak több figyelmet szeretnék anélkül, hogy figyelmeztessem erre és szóljak neki, de ez akkor lehetetlen igaz? :S köszönöm a válaszodat.
Tudod mivel még csak 7 hónapja jártok, ilyenkor még lángolni kéne a szerelemnek, az odabújásoknak, csókoknak...Épp ezért nem értem miért is lett ilyen. Biztos áll vmi a háttérben, épp ezért kell rákérdezned, h miért viselkedik mostanában így.
2009. nov. 15. 23:41
Légy vele RIDEG.Érezze.Ha megkérdezi mi bajod akkor persze "SEMMI" És folytatod.Aztán ha eleget kínoztad meg is mondhatod neki hogy neked ez hogy esik.Ügyes nő lennék én :).De amúgy azon azért gondolkozz el ez a "nem elég"tényleg jogos-e és tényleg igazad van-e.Mert lehet az is csak önző vagy....ez már csak ilyen
2009. nov. 15. 23:48
5/19 A kérdező kommentje:
Jó lehet csak én túlzom el, vagy csak mert lány vagyok és most abban a korban h több törődést igénylek... v én nem tudom már. Minden nap találkozunk, egy suliba járunk olyankor mindig együtt vagyunk meg hétvégenként is találkozunk és csomót együtt vagyunk és a találkákat is ő szokta inkább kérdezni h na akkor nekem mikor jó meg nem rég kaptam tőle rózsákat is meg ilyenek...de én még sem érzem azt h annyit törődne velem, igaz nekem ez az első komoly kapcsolatom szóval nem tudom mihez viszonyítani...de én lehet h már magamban nem vagyok biztos v én már tényleg nem tudom, csak h most el vagyok keseredve és nem tudom h mit tegyek :( mert szeretem és nem akarom elveszíteni, de sokszor úgy érzem mintha nem is lenne barátom...nem rég voltam kórházban és azóta érzem ezt, azóta mintha bennem valami meghalt volna. Most el se tudnám képzelni h ha leülnék vele erről beszélgetni mit is mondanék, mert megfogalmazhatatlan érzés van bennem, sajnos már lehet, h össze vissza is beszélek. De azért köszönöm szépen neked h segíteni próbálsz nekem :)
Én nagyon arra tippelek h kihűltek az érzelmei irántad. A nők ritkán mondják azt h úgy érzik h nem foglalkoznak vele eleget, ha nem igaz valójában. Csak próbálod bemesélni magadnak h áá úgyse igaz, tévedek, majd változik a helyzet. Ha pedig ridegen kezdesz viselkedni, lehet h nem is fogja érdekelni és még jobban elhidegültök egymástól vagy veszekedni fogtok. Ezért jobb rákérdezni!
2009. nov. 15. 23:51
7/19 A kérdező kommentje:
Magától szokta mondani h ugyan úgy érez mint mikor összejöttünk meg h szerelmem stb... megh örökre együtt és h mintapár, meg féltékenykedni is szokott, most csak azon buktam ki ami igen hülyeség meg apróság h most mivel nem tudtunk találkozni hétvégén, vártam h feljöjjön msnre jó feljött beszélgettünk , 2beszélgettünk" mer írt valamit reagálta rá aztán kb 15perc múlva reagált arra amit írtam v h én írtamvalamit és ő mire viszsaírt újra eltelt vagy 15perc... és akkor mondtam neki h tökre vártam h felgeyere beszélgessünk erre kb alig tudtunk mert te mire visszaírsz csomó idő eltelik... és én csak úgy köszöntem el tőle a végén h szia puszi jóét szívecske. Vártam hátha fog smst írni v hívni de semmi, és most ezen buktam ki. Mondta h változtatni fog ezen, megh sajnálja blablabla...
Még is milyen jelekből tudnám h kihűltek az érzései? Ne haragudjatok, hogy ha nagyon hülyeségeket kérdezek csak még eléggé tapasztalatlan vagyok e téren h rájöjjek így dolgokra.
8/19 A kérdező kommentje:
Az h nem foglalkozik velem miben nyilvánul meg? Több jelei is lehetnek gondolom...jó pl h nem keres minden nap stb...?!
Igen pl ez, h egyre kevesebbet keres...meg azt egy nő érzi...nem úgy bújik oda hozzád, egyre több dolgodba beleköt, ingerültebb...Szerintem az lehet nálatok a probléma, ahogy írtad is h nagyon sokat vagytok együtt...Vannak férfiak akik ezt igénylik, de vannak olyanok is akiknek egy idő után túl"sok"lesz...Én erre tippelek. Kell az a férfinek h azt érezze a barátnője iránt h hiányzik:)
2009. nov. 16. 00:07
10/19 A kérdező kommentje:
Keresni keres, meg ő szokott bújni is meg én is hozzá és azzal sincs baj, belém kötni nem szokott e téren minden rendben van...de akkor még is miért érzem ezt? Mindenki mondja h milyen jó minket együtt nézni milyen jól elvagyunk mintapár stb... és tényleg minden ok, de akkor még is miért érezhetem ezt v miért vagyok ennyire érzékeny? Valami nagyon megváltozott bennem a kórház óta... sokszor érzem úgy amikor otthon vagyok h nincsen barátom... volt még valaki hasonló helyzetben? Olyan megfogalmazhatatlan érzést érzek. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és elnézést a sok hülye értelmetlen kérdésért. :S v esetleg az értelmetlen okokért is.
Kapcsolódó kérdések: