Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Hát az van h a gimiből tetszik egy srác. Tnap volt a gimi bál, és nagyon szerettem volna vele táncolni.

Minden csajjal a táncolt, és amikor arra közeledett felénk, mutattam h jöjjön velem táncolni. Egy pár mondtatot beszéltünk is. De előttem csak ilyen suna fajzatokkal volt, és... hát, feltűnt h neki ezek a félék jönnek be. Én nem vagyok sunci, nem tartom magam se szépnek, se csúnyának, általában összejöttek a dolgaim párkapcsolat terén. Még is úgy érzem, h neki mintha láthatatlan lennék. Mégis h keltsem fel a figyelmét? Én jól érzem magam a bőrömben, nem fogok suncivá válni csak az ő kedvéért.

2010. febr. 27. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Helyes hogy nem változtatod meg magad az ő kedvéért. Ha úgy érzed, nem érdekled őt, láthatatlan vagy a számára akkor ne is erőlködj. Neki nyilván a ,,suncik" jönnek be.
2010. febr. 27. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam ezzel.. Nyugi.. Abban lehet csak reménykedni h észreveszi h mi a különbség a plázacicák és a normális csajok között.. Amúgy nemérdemes miatta szenvedni.. Ha normális,észrevesz.:)

Én se váltam plázacicává a pasi kénye-kedve miatt.. Nem is fogok...ha ez kell neki, akkor egészségére.. :S

Te pedig legyél önmagad, és kívánom h a pasinak nőjjön be a feje lágya..Sok sikert!:)

18/L

2010. febr. 27. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
ugy keltsd fela figyelmét: Hahó ébresztőő :D
2010. febr. 27. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, ez nagyon jó ötlet, ezt bevetem..:D(y)

Köszönöm a válaszokat.:)

2010. febr. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!