Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik.Elkértem msn címét,meg is adta beszéltünk is de nem túl sokat.Úgyvagyok hogy kezdő ismerkedésnek jólesz az msn aztán majd tali és jön a többi ha jön....de így nemtudom.Pár napja beszélünk csak....Miket mondjak stb amitől ő is elkezd érdeklődni irántam? Valamilyen szinten gondolom képről bejövök neki vagy ilyesmi mert másképp kétlem hogy megadta volna az msn címét...Volt már szó ilyen kapcsolat témáról is és ahogy írta eléggé úgytűnt hogy ő is a komoly kapcsolatok híve stb... Fél évvel idősebb mint én de szerintem ez nemgond.Amennyit eddig beszéltünk van amikben hasonlítunk de van amiben teljesen különbözünk ami nem is baj.Én próbálom minél jobban megismerni,mindig keresem stb de ő valahogy nemigazán inkább csak válaszol,néha kérdez max és ennyi....
2010. okt. 9. 22:30
 1/3 anonim válasza:
Háth..ahogy leírtad meg lehet hogy tetszel neki, talán azért nem igen válaszol mert kelleti magát. De ha nem olyan fajta akkor is bármi kisülhet belőle:) Sok szerencsét.
2010. okt. 9. 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:
jóh nembiztos h tetszem :P csak gondolom ha nemlennék szimpatikus vagy bármi akkor nem is írt volna visza és nemadta volna meg msn címét sem :) én próbálok beszélni vele mindig stb csak egy idő után elfog menni a kedvem ha látom hogy őt nem érdekli...
2010. okt. 9. 22:45
 3/3 pappmartin ***** válasza:
lehet hogy csak félénk a csaj, nyugodtan kérdezgesd de tapintatosan. ne szóld le az ízlését, ha már kezd belelendülni akkor térj a lényegre! egyébként a fél év nemsok nálam is ígyvan:) sok szerencsét, üdv martin.:)
2010. okt. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!