Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan keltsem fel a figyelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét? Hogy tudassam vele, hogy imadom?

Figyelt kérdés
Bele vagyok zúgva a tanáromba,már lassan két éve.Középsulis vagyok,18 éves ő pedig 32.Nagyon bejön nekem,ő álmaim pasija,minden meg van benne,ami kell nekem.Sokszor szemezgetünk az órán és nagyon kedvel engem,ez sok mindenből észrevehető.De ha tudná,hogy én szeretem és mennyit szenvedek miatta...:(Most fogok végezni és már csak pár napig láthatom őt.Hogyan tudassam vele,hogy szeretem?Elárulni nem akarom neki szavakkal...Valami jó cselekedet kellene,na de mi?Ötleteket adjatok...
2010. máj. 9. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez ugyan nem válasz, de te biztos vagy abban, hogy neki is bejössz? Mármint az hogy szemeztél egy tanárral, aki az órát tartja az eléggé gyakran elő tud fordulni, h mit ne mondjak. Am hány éves vagy?
2010. máj. 9. 16:18
 2/3 anonim válasza:
Figyelj nekem is volt hogy úgy éreztem egy pasinál hogy nincs tőle jobb és kedvesebb. Szerintem próbáld meg elfelejteni. Ha továbbtanulnál még akkor ismét új osztálytársak és lehet egy korod béli srác fog megtetszeni vagy ismerkedj másokkal járj el barátnőkkel pasizni és hamar elfelejted. Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz és verd ki a fejedből hamarosan végzel tehát könnyebb lesz. És ha már 32-éves biztos lehet van barátnője / jegyese / felesége. :S ezek a rosszabb esetek. Ha nincs senkije akkor szerinted ekkora korkülönbséggel járna veled ?? Meddig működne az a kapcsolat. :S
2010. máj. 9. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
De ha meg már elballagtál akkor is visszamehetsz beszélgetni vele, hogy mizujs meg ilyenek... egyszer csak feltűnne neki hogy sokat jársz hozzá... ;)
2010. aug. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!