Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelességem lenne visszafogadni őt és közösen felnevelni a babát?
A volt barátnőmmel 4 hónapja szakítottam.Nagyon féltékeny volt.Csak sajnos a végén volt egy kis affér.Kiszakadt a gumi.Sajnos az esemény utáni nem hatott.Amit én később tudtam meg.Amikor kiderült,hogy terhes már nem voltunk együtt.Most visszajött.Elvetetni nem szeretné csak azt,hogy együtt legyünk.Neveljük fel.
Tesztek alapján tényleg én vagyok az apa.
Egy éve dolgozok,most jutottam el oda,hogy a kis bérelt lakás mellett félre tudok rakni annyit,hogy 4-5 év múlva egy kisebb házat tudhatnék venni.De így már mindent felborít.Ő most érettségizett és azt mondta,hogy az ő most nem akar szakmát tanulni,és dolgozni.Nem szeretné magát megerőltetni terhesen,és szülés után is 1-3 évig otthon szeretne maradni.
Én itt konkrétan majdnem elsírtam magam :(
Tudom én dugtam meg,az én felelősségem.De ez így ilyen formában nekem nagyon sok.Tanács?lehordás?Bármi? :( csak építő kritika legyen
20F-19l
Vértétel és ezek a hülyeségek a megtermékenyülés arra az időpontra esik amikor még együtt voltunk.
Leírom még egyszer.Bízok benne,hogy nem dugott félre.Azért gondolom 100%ban,hogy az enyém
Egyáltalán nem kötelességed visszafogadni. Ha nem működik a kapcsolat, csak kínoznátok egymást. Sajnos meggondolatlanok voltatok, mikor észrevettétek, hogy kiszakadt a gumi és nem vett be a lány esemény utáni tablettát, most már nem lehet mit tenni. A baba nem tehet róla, hogy megszületik, én a helyedben megpróbálnék róla gondoskodni, ahogy tudok, részt venni az életében, mert ha nem teszed, lehet, később megbánod.
A kedves leendő anyukáról annyit, hogy nagyon úgy néz ki, hogy teljesen ki akar használni, rád akar telepedni, a gyerekkel akar megfogni, zsarolni, ne hagyd magad! Mi az, hogy nem akar dolgozni, vagy tanulni? Teljesen érthető és elfogadható, ha nem akarod visszafogadni.
A gyereket felvállalnám,mert az enyém és támogatnám ahogy tudnám.
De ez a nem csinálok semmit x évig kiverte a biztosítékot.
Vissza akar jönni velem családot alapítani.
Mivel nekem nincs senkim se.Vagyis még 1 élő rokonom van.De vele nem beszélek.
Ha nem akar dolgozni akkor nem jöhet vissza!Ezt már eldöntöttem.
A családalapítás egyik oldalról hívogató.Végre lenne egy szerető környezet.De így borzalmas.
Inkább keresek más valakit,mert ő kibírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!