Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kötelességem figyelmeztetni a lányt, akivel randizom arra, hogy van egy csúnya gerincferdülésem?
Ha neten randizol, akkor jó lenne.
Ha már látott élőben a lány, akkor nem fontos, esetleg megemlítheted.
Sajnos a sok ülés, és a mozgásszegény életmód miatt a gerincferdülés népbetegség. Az emberek 85 %-ának van, ezért nem gondolnám, hogy emiatt hátránnyal indulna bárki a párválasztásnál. Mint ahogy az sem számít, hogy valaki szemüveges, vagy lúdtalpbetétet hord.
A műtét meg eszedbe se jusson!
Nekem is van, nem látszik, mert oldalirányú, de sajnos elég sok problémám van vele, mert emiatt időnként nagyon beakad a hátam közepe, és úgy fáj, hogy akkor megmozdulni sem tudok. Nem hinném, hogy emiatt kevésbé szeretne a párom. Ez nem egy olyan gyógyíthatatlan betegség, ami miatt évekig ágyban kéne engem ápolnia. Ha így lenne, nyilván illene elmondani az elején.
Még annyit, hogy nagyon jó gerinctorna dvd-ket lehet most már kapni, én rendszeresen csinálom őket, és azóta lényegesen jobb a helyzet. Ha tudsz úszni, járj el uszodába, az a legjobb neki.
7-es vagyok. Én egy Haladó gerinctorna nevű dvd-t csinálok, és igen, nagyon fárasztó. Persze ebben van már hátizom, hasizom, fenék, kar, hiszen elméletileg az egész testedet a gerinced mozgatja, és jó, ha mindenhol erősítesz.
De van enyhébb is, ami viszont kifejezetten a gerinc felső szakaszát mozgatja meg, de attól is lefáradok, sőt még fogytam is tőle, egészen meglepődtem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!