Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kötelességem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kötelességem figyelmeztetni a lányt, akivel randizom arra, hogy van egy csúnya gerincferdülésem?

Figyelt kérdés
Eléggé tapasztalatlan vagyok a párkapcsolatok terén és nem tudom, hogy ez már vajon olyan probléma e, amit jobb mielőbb letisztázni?
2013. ápr. 22. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Majd észreveszi:)
2013. ápr. 22. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell őt figyelmeztetniXD Viszont jó dolog, ha elmondod. Nyílván komolyan gondolkodsz ezért nem árt, ha tudd róla. Hogy mikor mondod el azt te tudod. Nem sürgős!
2013. ápr. 22. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha zavarónak és kínosnak érzed, megemlítheted, de ne állítsd be magad hadirokkantnak vagy súlyos betegnek, ne dramatizáld túl, mert sose jó, ha sajnálnal. Mellékes tényként említsd meg, vagy várd ki, amíg rákérdez magától (már ha észreveszi..:)) Nekem is gerincferdülésem van, de szerencsére nem látványos. :)
2013. ápr. 22. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha neten randizol, akkor jó lenne.

Ha már látott élőben a lány, akkor nem fontos, esetleg megemlítheted.

2013. ápr. 22. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
látható? ha igen és neten ismerkedsz akkor esetleg nem árt. ha ismer akkor nem kell.
2013. ápr. 22. 19:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a gyors válaszokat! Álló vagy ülő helyzetben egyáltalán nem látszik, csak előre hajlásnál. Sok orvos (nem szakterületük) mondta már, hogy ez műtét. Igen ám, de mikor ortopéd dokikhoz mentem, kb. annyival elintézték, hogy "hú...ez csúnya...fáj? Én: nem. Doki: jó, akkor nem műtöm meg!" Aki írta, hogy komoly gondolkodású vagyok, köszi az elismerést! :) Férfiként nekem egyszer nagyon fontos feladatom lesz majd abban, hogy a gyerekemnek/gyerekeimnek mind anyagi, mind pedig érzelmi téren egy biztos pontot jelentsek az életben, és bizony véleményem szerint ehhez 100%-ban rendben kell lennem önmagammal. :) A netes ismerkedést valahogy nem szeretem. Hál' Istennek, eléggé nyitott személyiség vagyok, könnyen kezdek beszélgetni, ismerkedni. Még egyszer köszi a tényleg hasznos tanácsokat! :)
2013. ápr. 22. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a sok ülés, és a mozgásszegény életmód miatt a gerincferdülés népbetegség. Az emberek 85 %-ának van, ezért nem gondolnám, hogy emiatt hátránnyal indulna bárki a párválasztásnál. Mint ahogy az sem számít, hogy valaki szemüveges, vagy lúdtalpbetétet hord.

A műtét meg eszedbe se jusson!

Nekem is van, nem látszik, mert oldalirányú, de sajnos elég sok problémám van vele, mert emiatt időnként nagyon beakad a hátam közepe, és úgy fáj, hogy akkor megmozdulni sem tudok. Nem hinném, hogy emiatt kevésbé szeretne a párom. Ez nem egy olyan gyógyíthatatlan betegség, ami miatt évekig ágyban kéne engem ápolnia. Ha így lenne, nyilván illene elmondani az elején.

Még annyit, hogy nagyon jó gerinctorna dvd-ket lehet most már kapni, én rendszeresen csinálom őket, és azóta lényegesen jobb a helyzet. Ha tudsz úszni, járj el uszodába, az a legjobb neki.

2013. ápr. 22. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem látszik semmi szükség rá. Nekem egy baráti testvérpár barátnőimnek van ilyen. Mindkettőnek ugyanigy előre hajlásnál, nekik sem kell műteni. Az egyik 30 a másik 27 éves. Természetesen a párválasztást nem befolyásolta náluk.
2013. ápr. 22. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak is köszönöm! :) Én a Schroth terápiát csinálom rá. Egyébként azt is ajánlom a hasonló gondokkal küszködőknek. Soha nem gondoltam volna, hogy a gyógytorna ennyire kifárasztó lehet. És persze úszom is rendszeresen.
2013. ápr. 22. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Én egy Haladó gerinctorna nevű dvd-t csinálok, és igen, nagyon fárasztó. Persze ebben van már hátizom, hasizom, fenék, kar, hiszen elméletileg az egész testedet a gerinced mozgatja, és jó, ha mindenhol erősítesz.

De van enyhébb is, ami viszont kifejezetten a gerinc felső szakaszát mozgatja meg, de attól is lefáradok, sőt még fogytam is tőle, egészen meglepődtem én is.

2013. ápr. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!