Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az újdonsült barátommal beszélgettünk a gyerek témáról és ő azt mondta, hogy 3 év múlva már szeretne gyerekeket, akkor tőlem szeretne?
Még csak most jöttünk össze, nagyon friss a kapcsolatunk, de már most beszéltünk a gyerek kérdésről. Ha ő már 3 év múlva szeretne gyerekeket, akkor vajon úgy érti, hogy tőlem?
Továbbá, még azt is tudni kell, hogy én mondtam neki, hogy még vagy 10 évig nem szeretnék, erre meglepődött és mondta, hogy ne mondjam már, olyan későn??!
Most csak viccelődött vagy komolyan gondolta?
22/L
Ugyan már! Csak besaccolta az időt! Szerintem még ő se tudja, kitől akar, csak elmondta, mikorra érezné jónak, ha meglenne hozzá a megfelelő társ!
Szerintem inkább azt nézd, hogy mennyire imádjátok egymást. Ha nagyon oda van érted, megfordulhat a fejében akár most is.
De ha te csak 10 év múlva, akkor már most is jobb ha elfelejtitek egymást. :D
Szerintem is csak besaccolta az időt!
Én szeretném ha tőlem szeretne gyereket! És nálam egyáltalán nem biztos az a 10 év.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!