Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve nem alszunk egy ágyban a feleségemmel. Mióta meg van a nagyobbik gyerek. Változni fog?
hmm....ez aztán nehéz ügy, komolyan.
nem lehet, hogy klimaxol?
mert akkor annyi.
Ha nem teszel ellene semmit, akkor ez nem fog változni.
Sajnos nagyon sok nő, miután szül egy gyereket, akkor elfelejti, hogy ő nem csak anyuka, hanem nő is és nem csak gyereke van, hanem férje is.
Ezt igen is beszéljétek meg, mert ez így nem jó.
És én ezt nőként és anyukaként mondom.
Meg kellene vele értetned, hogy el vagy hanyagolva és oké, hogy a gyerekeknek szükségük van rá, de neked is!
Amúgy meg, ha a gyerekek felébrednek, akkor mi van? Ha visszaalszanak, vissza lehet menni hozzád és pont. Ha esetleg nehezebb időszak van, mint betegség vagy fogzás, akkor oké, legyen rájuk kicsit nagyobb figyelemmel, de azért téged sem kéne elhanyagolnia.
Mert ezzel azt fogja elérni, hogy szépen teljesen elveszít majd téged és utána csodálkozik, amikor majd tovább lépsz. Pedig, ha te elmondod, hogy mi bánt és ő nem fogja mozdítani ezért a kisujját sem, akkor nőként kell azt mondanom, hogy meg is fogja érdemelni.
Az együtt alvás hiányzik, vagy a szex?
A gyerekkel való alvás nem akadálya a szexnek. Nekünk 3 kicsi gyerek van, és amíg kelnek éjjel, én is velük alszom. Sőt, általában osztódunk, a középső apával, a kicsi meg velem, mert kicsi ahhoz az ágy, hogy négyen is kényelmesen elférjünk. Nálunk ez nem okoz gondot, heti 2-3 szex azért megvan. Ha átrohangálnék/nánk a szobájukba, mikor épp kelnek, és ott nekiállnánk altatgatni, tuti fáradtabbak lennénk, na akkor nem lenne ennyi házasélet, az biztos. Szóval nekünk ez így nagyon bevált. Ez is csak egy időszak, olyan hamar megnőnek és nem lesz ennyire szükségük az anyjukra/apjukra.
Barátnőmék a férje horkolása miatt nem alszanak együtt. Ez nem megy a szexuális életük rovására egyáltalán.
Szerintem ki kéne deríteni, miért nem kíván a feleséged. Fáradt, kimerült, hormonális, fogamzásgátlót szed... Sok oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!