Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En 13 eves vagyok. Fiu. Baratnom 18. ilyenkor mar gaz az az 5 ev?

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 16:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ONem kamu..egy versenyen talalkoztunk..masfel evig udvaroltam neki..igen masfel evig..aztan osszejottunk..az elso perctol szerelmes lettem bele..amikor megkerdeztem hogy mert en kellek neki aztmondta hogy azert mert valami megfogta bennem ami masban nincs.

Es nem...nem fake..nem olyan mint a mai 18 evesek...neki van esze..

nem az a pucsitgatos..

2013. nov. 4. 16:49
 12/22 anonim ***** válasza:
nem 18F 13l...így életképesebb lenne......persze akinek
2013. nov. 4. 16:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor had osszak meg veletek egy " titkot". Én 19 voltam, amikor az egyik futókalandomban a fiú 14 volt. Hamar vége lett a dolognak, mert hát mégis csak egy kisfiú volt. Az ilyen "kapcsolatoknak" szinte nulla esélye van!
2013. nov. 4. 16:50
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem 18l 13f..

De mi szeretjuk egymast most vagyunk 5. Honapja egyutt..es nagyon boldogok vagyunk:)

2013. nov. 4. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni,azt a boldogságot.Még ha igaz is a dolog,nem tudod megadni neki semmilyen téren(sem testileg sem szellemileg) azt,amire szüksége van.

Amúgy szerintem is kamu kérdés.Ha nem,az elég gáz...

2013. nov. 4. 16:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Barmien hihetetlen de igaz.
2013. nov. 4. 16:57
 17/22 tevetke ***** válasza:
Figyelj, nekem is majdnem 5 évvel fiatalabb barátom van, de én már 25 vagyok... 18 évesen tuti, hogy körberöhögtem volna egy 13 éves kölyköt. Te még kisfiú vagy, ő meg már mondhatjuk, hogy nő.
2013. nov. 4. 17:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Én 15/F vagyok, és barátnőm meg 24/L. 3 éve ismertem meg, másfél éve jöttünk össze, és tegnap lett egy éve, hogy nála lakom. Ez az 5 év nem olyan sok. Ha nem érdekel titeket mások elítélése (bár akkor nem tetted volna fel a kérdést), akkor simán kitart a dolog.
2013. nov. 10. 22:02
 19/22 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Nagyon szépen köszönöm..ez az utolsó válasz nagy erőt adott hogy mégsem a kor számít,tényleg mégegyszer nagyon szépen köszönöm:)én őt nagyon szeretem,és nem is kételkedek benne hogy ő is,és sokkal jobban élvezem vele minden szintű eggyüttlétet mint egy korombelivel:) köszönöm szépen:)

2013. nov. 10. 22:23
 20/22 wiwastarr_ ***** válasza:
na jo..ne probáljatok beetetni h egy ennyivel idösebb csaj vmit is akarna töletek x'D mit akarna!? még kisfiú vagy hozzá , édesfiam! mit kezdene veled!? x'D -.-''
2013. nov. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!