Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En 13 eves vagyok. Fiu. Baratnom 18. ilyenkor mar gaz az az 5 ev?
ONem kamu..egy versenyen talalkoztunk..masfel evig udvaroltam neki..igen masfel evig..aztan osszejottunk..az elso perctol szerelmes lettem bele..amikor megkerdeztem hogy mert en kellek neki aztmondta hogy azert mert valami megfogta bennem ami masban nincs.
Es nem...nem fake..nem olyan mint a mai 18 evesek...neki van esze..
nem az a pucsitgatos..
Nem 18l 13f..
De mi szeretjuk egymast most vagyunk 5. Honapja egyutt..es nagyon boldogok vagyunk:)
El tudom képzelni,azt a boldogságot.Még ha igaz is a dolog,nem tudod megadni neki semmilyen téren(sem testileg sem szellemileg) azt,amire szüksége van.
Amúgy szerintem is kamu kérdés.Ha nem,az elég gáz...
Utolsó válaszoló:
Nagyon szépen köszönöm..ez az utolsó válasz nagy erőt adott hogy mégsem a kor számít,tényleg mégegyszer nagyon szépen köszönöm:)én őt nagyon szeretem,és nem is kételkedek benne hogy ő is,és sokkal jobban élvezem vele minden szintű eggyüttlétet mint egy korombelivel:) köszönöm szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!