Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit érez ilyenkor egy ember?
Ismerek egy fiút régota de nekem volt egy 2 éves kapcsolatom..na m1 az a lényeg hogy szét mentem a fiúval akivel 2 écet voltam..eltelt egy hónap a szakításunk ota ..rám írt a másik gyerek akit ismerek már rég óta és a volt barátomat is nagyon jól ismeri..
Rám írt hogy régota tetszem neki..csak volt barátom és nem mert kőzeledni.nagyon kedves volt meg minden télleg hogy nem az a tipikis bunkó pasi..én mondtam neki hogy n nem akarok a volt barátomal balhézni ő miatta mert ők barátok mondta nekem probáljak tul lépni a mùltamon..megfogatam a tanácsát. Beleszeretem jól ment minden..egészen adig a napig amikor kaptam egy üzenetet hogy elvileg kibékült a volt barátnőjével de nem tudja mi lesz velük mert messze van a lány )a fiu pécsi a lány nagykanizsai)..
És végülis ugy jött le hogy én várjak rá.
Irta is.
Szerintetek ???
meg a écet is.
De szerintem ne várj rá, ha már ilyeneken gondolkodik, jobb lenne a nyitott kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!