Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tehet az ember? (Fontos)
Párommal elég ritkán tudunk csak találkozni a fősuli és egyetem miatt. Két hetente, gyakran 3 hetente. Sokszor nem tudjuk összeegyeztetni a dolgokat.
Legutóbb 7végén, pénteken együtt buliztunk, teljesen jó volt minden. Szombaton délután vendégek mentek hozzájuk. Úgy volt, h utánuk találkozunk és együtt lehetünk. Este 11kor küldi az sms-t, hogy hulla fáradt és elhalasztaná a talalkozót. Ez normális dolog a párkapcsolatban? Amúgy is ritkán találkozunk és nehezen lehet vele kommunikálni msn-en, vagy telefonon. Ha vele vagyok úgy érzem szeret, de amikor ilyeneket csinál akkor paff az egész. Ő mondta, h jobban viseli mikor nem találkozunk több ideig. De elvileg szeret. Ilyenkor mit lehet tenni? A barátaim szerint dobjam, de már nincs is kedvem a kapcsolathoz. Pedig tényleg szerettem, és nem csak fellángolás volt, hanem hónapokon át tartó intenzív érzés. Tényleg dobnom kellene? 21 F
Sztem meg nem normális. Én ha csak ennyi tudnék találkozni a párommal lehetek akármilyen fáradt akk is találkozék vele.
21/L
Szerintem se normális, de el kell fogadni hogy vannak emberek, akiknek mások az igényeik. Persze ez nem jelenti azt hogy ha neked ez így nagyon rossz, akkor kínoznod kell magad és nem szabad kilépned a kapcsolatból....
ezt te érzed. mindenesetre nem kizárt hogy tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!