Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van mikor az ember így érez?
Szóval tetszik egy fiú, de a barátnőmnek is az a fiú tetszik.. És ha a legjobb barátnőmmel nála vagyunk akkor igazából nem is szeretek, de a Legjobb barátnőmnek sem tetszik ha arról a fiúról beszélek.. Viszont a barátnőm nem nyilvánítja ki annyira azt hogy tetszik neki.. Viszont most nem tudom hogy ilyenkor mi a helyes?? Mert van mikor rosszul esik hogy a L barátőm, beszél arról a fiúról aki neki tetszik, én meg nem akarok, és nem is merek..
Egy eset: Ma mentünk a L barátnőmmel a barátnőmhőz, és mikor mondtam ott előttük hogy néha egymás szemébe nézünk a fiúval, akkor Ő (állítása szerint véletlen) bele tépett a könyvbe amit épp nézett.. Szerintem meg azért mert nem tetszett neki, vagyis rosszul esett neki.. Olyan r*bancnak érzem magam, ha már a körében 2 szót mondok a fiúról, hogy inkább nem is beszélek a srácról..
Mit csináljak?
figyelj én szerintem ezt neked kell eldöntened
de én szerintem ha nem vagy szerelmes a srácba akkor hagy a fenébe.most fiuk vanak százan igazi barátokat viszont k*nehéz talákni!téleg ezt tapasztalatbol mondom.
de ha nagyon tecik akkor hajtsál rá a srácra ozt enyi ha meg meg haragszik a barátnöd akkor ugy járt ha igazi barát akkor meg bocsása.ha nem akkor+nem!
szerintem ha téleg nagyon tecik csak akkor hajtsál rá ha csak egy kicsit akkor ne kockásztas
hát mert féltékeny teti magát hogy jaj így nem kell úgy nem kell ozt meg van halva érte szerintem meny oda hozá kérdez meg töle hogy bejösz e neki.
a barátnödet meg hagyad majd tul teszi magát rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!