Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal amiért nincs munkája. De még mindig szeretem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most pár háznyira lakik tőlem a tesójánál. A huga azt mondja, hogy nagyon szomorú és mikor hazaköltözött (ma reggel) sírt is. Èn szeretem őt de sajnos nem kap rendes munkát így csak alkalmi munkái vannak.
Szerintetek hülyeség volt elküldenem? Mit mondjak neki?
2013. nov. 4. 15:24
21/21 anonim válasza:
Mostanság nem könnyű elhelyezkedni de ezt neked kell tudnod h ő egyáltalán akar e .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!