Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a párommal amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal amiért nincs munkája. De még mindig szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most pár háznyira lakik tőlem a tesójánál. A huga azt mondja, hogy nagyon szomorú és mikor hazaköltözött (ma reggel) sírt is. Èn szeretem őt de sajnos nem kap rendes munkát így csak alkalmi munkái vannak.

Szerintetek hülyeség volt elküldenem? Mit mondjak neki?

2013. nov. 4. 15:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mi úgy költöztünk össze a férjemmel hogy neki akkor még nagyon alkalmi munkája sem volt, csak a segély.

De én tudtam hogy ő egy nagyon szorgalmas, dolgozni akaró, tudó egyén, csak így jött össze. És miattam lett munkanélküli mert nem volt normális a munkahelye, napi 13-14 órákat dolgozott szabadnap nélkül, és együtt eldöntöttük hogy ennek így nincs értelme, ha kórházba kerül előbb utóbb. Szóval mikor mi összeköltöztünk még alkalmi munkája sem volt. Ő egyébként szobafestő, méghozzá a jó szakember fajtából. Tudtam hogy kijövünk az én pénzemből. Nem dobtam ki miatta, hanem biztattam hogy valósítsa meg amit akar. Ez ugye nem volt egyszerű, addig is otthon 1 év alatt szépen felújította a házunkat, sokszor sokkal többet dolgozott mint én akinek rendes munkahelye volt. Azután mint festő beajánlottam, majd a családom tagjai is ide oda festeni, és mivel jó a munkája elkezdték egyre több helyre hívni. Most már ott tart hogy egész nyáron nincs egy szabad perce sem, és gyakorlatilag ez mind alkalmi munka.Hiszen vállalkozni még tud. Mi úgy rendezkedtünk be hogy télen festőként nincs munkája, de nyáron 3x annyit keres, szinte szabad hétvégéje sincs. Szóval nyáron megkeresi az egész évre valót, és majdnem jobb fizetést hoz haza mint én, aki ott ülök egész évben.

Szóval én tudtam milyen a férjem, támogattam.

Neked kell tudnod hogy a te párod milyen, akar e dolgozni, tud e dolgozni vagy inkább élősködni akar. Segíts neki munkát találni.

2013. nov. 4. 15:41
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy volt hülyeség, egy szerelem semmit nem ér, ha nincs mellette jó melója... Jól tetted!
2013. nov. 4. 15:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Biztos vagy abban, hogy te nem leszel munkanélküli?

Ma nagyon sokan laknak albérletben, házat nem tudnak venni.

Akik szeretik egymást, azok jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és elférnek albérletben is.

2013. nov. 4. 15:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Sajnos évek óta nincs munkája, dolgozna ha kapna munkát. Írtam, hogy albérletben éltünk de én visszaköltöztem anyámhoz ő meg a testvéréhez. Èn vagyok a nő.
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Így van esélye egy normális kapcsolatra.
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha próbál(t) találni munkát,de egyszerűen nincs,nem tud találni,akkor nem az ő hibája.Ebben az esetben elég szemétség volt tőled.

Ha őt szereted-és tényleg igaziból-akkor meg sem fordulhatott volna ilyen a fejedben.

Csak akkor jogos,ha nem is próbálkozott,meg tőled várta hogy eltartsd.

2013. nov. 4. 15:44
 17/21 anonim ***** válasza:

15:44 vagyok.

Szemétség volt ez esetben.

De,ki tudja mennyire szereted őt,ha emiatt kitetted.

Legfeljebb akkor lenne a bocsánatkérésnek,és az esetleges újrakezdésnek értelme,ha elmondanád hogy: bocsi,nem tudom akkor mi volt velem.Ne is haragudj.

Bár szerintem már lehet megváltozott rólad a véleménye.

2013. nov. 4. 15:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Jól tetted, így legalább lesz normális csaja később.

Remélem nem jut eszedbe, hogy házasságban akarsz élni a jövőben, mert akkor akárhányszor az adott férjed elveszti a munkáját, akkor annyiszor válsz el?

Hogy jutott eszedbe? Elég szar neki így is, a mai világban rohadtul nehéz munkát kapni...protekció, kapcsolatok nélkül, ő elveszti, erre még te is taposol rajta egyet....

Mondhatom rohadtul szerethetted....

Szánalmas vagy. Remélem egyszer kivágnak a munkahelyedről, és a pasid akit a legjobban szeretsz, ugyanígy szakít veled.

Megérdemelnéd.

2013. nov. 4. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne másnak, hanem magadnak felelj meg.

Inkább segíts neki munkát keresni.

Sajnos vannak olyan paraszt pasik, akik a nővel akarják eltartatni magukat. És látod, itt még meg is védik őket :)

Kérdés, hogy neked mi fontos. Ha neked az szempont, hogy hozzátegyen a családi kasszához, akkor keress olyat. Van sok olyan pasi, aki önállóan is tud gondolkodni, és élni, és nem anyakomplexusos, "tarts el engem" típusú.

2013. nov. 4. 20:27
 20/21 anonim ***** válasza:

20:27:

A következő mondatod-Sajnos vannak olyan paraszt pasik, akik a nővel akarják eltartatni magukat. És látod, itt még meg is védik őket :)-ra csak annyit írnék,hogy a kérdező szerint próbálna munkát találni a párja,csak nem tud.

Ezt te lehet nem értetted.

2013. nov. 4. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!