Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján választanátok 2 srác között, akik iránt éreztek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 14:36
11/18 A kérdező kommentje:
Te is azt mondtad,hogy várjak míg nem kell jobban az egyik.
2013. nov. 4. 15:14
12/18 anonim válasza:
Ki az aki hiányzik este mikor lefekszel aludni?
Ki az, aki ébredés után azonnal eszedbe jut?
Ha valami boldogság ér, ki az akivel azonnal megosztanád?
Ki az, akinek a karjaiba borulnál, ha valami bánat ér?
Na akkor őt válaszd.
Lehet, hogy egyik sem a kettő közül, de előbb-utóbb megtalálod a társad.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. nov. 4. 15:42
14/18 riblyallyay fülter válasza:
ilyeneket miért kell megkérdezni
15/18 riblyallyay fülter válasza:
ilyeneket miért kell megkérdezni? mi a f közöm van hozzá! mit érdekel ez engem!!!???? majd biztos ezzel a szar kérdéssel fogok foglalkozni órákon keresztül hogy egy noname p*a választani akar két f* között. am meg tégy belátásod szerint, általában a nők a belsőt szeretik jobban, magyarul ami mélyebbre megy. tehát azt nézd meg melyiknek nagyobb a... szeretettel: az egyik
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a másikat választom.
2013. nov. 7. 15:08
17/18 anonim válasza:
Haha :DD Nagyon komoly kapcsolatokról lehet szó ha ezt itt kérdezed meg xD Ha valaki nagyon bejön nincs olyan, hogy más valaki is nagyon bejön. Úgyhogy szerintem kamu kérdés. :$
18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező én ugyanebben a cipőben járok. Az egyiket kirugtam mert elegem lett belőle több linksége miatt. A másika meg visszafogadtam, mert nem tudom vigasztalódtam elég gázos az egész ügy amúgy akit visszafogadtam a volt férjem. Fura amit mondok de mindkettőt szerettem szeretem. És nekem aztán hiába tennék fel a kérdéseket róluk mindkettőnek mondanám. Aztán ahogy gondolkozok szerintem majd lesz egy harmadik akibe megvan az ami az első kettőbe külön. Szóval lapát lesz a vége. HOgy hozzátegyem a másik is akit kirugtam még itt van az életembe és próbálkozik. Nagyon rossz helyzet ez. Szívügyekbe tényleg nem tud neked senki tanácsot adni én az időre hagyom. Nekem az eszem mondatta azt hogy rugjam ki az egyiket és a szívem belepusztult a másiknál is valószinü ez lezs nem tudom tényleg az idő meg a sors eldönti mi a jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!