Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti kit választanátok?
Mi a különbség jófej és vicces között? ha tudod a válasz egyrészt nyert ügyed van :P
Amúgy fiú vagyok, de annyit még én is tudok hogy nem ezek alapján kéne döntened - már csak azért is, mert sajnálom a srácokat, akik között egy ilyen szempontok alapján és helyen adott válaszok alapján döntenél. Lehet hogy közhelyesen fog hangozni; de nézz a szívedbe gondold át melyik fiú mellett lennél boldogabb, vagy hogy melyik törődne veled jobban.
Aztán ha választottál ne gondolj bele mi lett volna ha... Örülj annak ami van :) de ahogy látom szereted a magas és izmos fúkat. Neki kéne állnom még jobban gyúrni... ezek a mai lányok... :D azért ne haragudj ám rám!
a jófej nem mindig vicces de a vicces mindig jófej :)
Tudom nem a külső számít de ők belül nagyon hasonlítanak így az alapján nehéz lenne dönteni
utolsó, ez jó volt:D
én téged választalak:)
23l
a személyiség, és a kisugárzás döntené el, de ezek alapján az elsőt, mivel én ahogy elképzeltem őket, nálam az 1. a nyerő, de ki tudja te hogy képzeled el őket..
a göndör hajjal semmi bajom nincs, a szemüveg nem nagyon jön be, a 180 cm meg alacsony egy kicsit az én 180 cm-hez, szóval nemigen tudok véleményt mondani.
˝a jófej nem mindig vicces de a vicces mindig jófej :) ˝
A jófej nem mindig vicces,a vicces nem mindig jófej. Azt gondolom így a helyes a megoldás. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!