Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mi alapján választanátok 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján választanátok 2 srác között, akik iránt éreztek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 14:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mit érzünk? Kolbászt?
2013. nov. 4. 14:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Aki hiányzik az iránt többet érzel.
2013. nov. 4. 14:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Pénzfeldobás. Ott majd kiderül, hogy melyiket is szereted igazán, mert ha az eredmény után azt kívánod, hogy bárcsak a másik lett volna, akkor egyértelmű, hogy melyiket is akarod.
2013. nov. 4. 14:38
 4/18 anonim ***** válasza:
Azt, hogy melyiknek kék a teme, arca tupa teme.
2013. nov. 4. 14:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig azt kell választani, aki téged jobb emberré tudna tenni, és nem az, aki jobban illene hozzád.
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Addig vársz, amíg nem kell az egyik jobban. Addig meg lehetőleg ne kezdj velük erotikus dolgok művelésébe, meg az sem rossz, ha őszinte vagy hozzájuk. Ha ez így van, meglehet hogy az okosabb/ mindkettő lelép, mert nem is akarod őt/őket igazán... Ami így is van, ha 2 ember tud egyenlően érdekelni...... Nem, amúgy szerintem tényleg nem kellenek neked ők igazán. Keress egy harmadikat, akinek nincs ellenfele, mert messze jobb, mint a többi.
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, igazad van :) szerintem is...

nyáron én is ez a alapján döntöttem, és nagyon örülök így utólag.. :)

2013. nov. 4. 14:40
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából kizárásos alapon én is erre gondoltam,hogy várok míg nem változik valami.Csak hát két pasi egyszerre...?:S

2013. nov. 4. 14:57
 9/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem is kellenek neked ők igazán! Ha valaki kell, akkor csak ő kell!

Persze, kettő egyszerre mi? Röhej..... Remélem mindkettő lekoptat.

2013. nov. 4. 15:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Sokat akar a szarka..
2013. nov. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!