Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem hív randizni, pedig egyértelmű, hogy tetszem neki?
jó persze van olyan,hogy nem látjátok egymást,de amikor látjátok akkor sem beszéltek (gondolom)
és akkor meg lehetne beszélni egy talit munka utánra,de hogy erre sem képes...háát hallod :/
magamból kiindulva,ha érdekelne a csaj akkor én már eleve felhívtam volna,de ha nem is akkor meg munka közben közel próbálnák lenni hozzá,amikor csak lehet és beszélgetni kicsit
aha
ha jól sejtem te sem hívogatod telón (bár nem neked kéne első körben)
ááááá szerintem állítsd kész tények elé
ha meglátod a melóhelyen akkor odamész és kérdőre vonod
ennyi más megoldás nincs
kérdezd meg mit akar???
Szerintem is elég furcsán viselkedik.
Csak úgy tudod eloszlatni (vagy éppen megerősíteni) a kétségeidet, ha ahogy már írták, megkéred egyik nap, hogy várjon meg munka után.
Amikor találkoztok, megkérdezed tőle, hogy szeretne veled találkozni vagy mi van?
Akkor és ott csak mond rá valamit. Ha igen, akkor lehet elővenni a npatáraitokat, és megegyezni egy időpontban. Ha erre nem hajlandó, akkor már igazán megtettél mindent, és nyugodt szívvel lemondhatsz róla, mert vagy töketlen, vagy csak szórakozik. Tehát mondjuk több vasat tart a tűzben, és az egyikkel talán alakul valami de nem biztos még, ezért inkább vele találkozgat, de téged sem akar elküldeni, mert ha a másikból nem lesz semmi, téged még mindig előhúzhat a mellényzsebéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!