Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lehet az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem hív randizni, pedig egyértelmű, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Ő vett fel facebookra (ennek már 1-2 éve, egy helyen dolgozunk), néha írt is nekem. 2 hónapja elhívott randizni, de azt mondtam neki, hogy majd 1 hónap múlva elmegyek vele, mert akkor még benne voltam egy kapcsolatfélében. 1 hónap múlva írt is, megbeszéltük a randit, aztán lemondta. Aztán megint megbeszéltünk egyet, megint lemondta munkára hivatkozva. Azóta is rám szokott írni, tudom, hogy nagyon tetszem neki, mert mondta, de egyszerűen nem jön össze a randi. Kezdem azt érezni, hogy direkt csinálja. Miért van ez?
2013. nov. 4. 13:27
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Akkor hívott fel mikor részeg volt de ki is nyomtam a francba.
2013. nov. 4. 13:51
 22/34 anonim ***** válasza:

:DD bocs én arra tippeltem,hogy fel sem hívott,de így még durvább

van bátorsága..(a piától) :D

és lájkolta a képed,azta..ez akkor már komoly

de azt nézd már meg légyszi,hogy még hány csaj ismerősénél lájkol képet ;)

2013. nov. 4. 13:53
 23/34 A kérdező kommentje:

Figyelj én nem ez alapján mondtam, hogy tudom, hogy tetszem neki, tudom, hogy semmit nem jelent a lájkolgatás (és az, hogy sok képemet többször is lájkolta? visszavonta majd megint lájkolta...de mindegy)

Ezt csak mellékesen tettem hozzá. Csak ha nem akar tőlem semmit akkor ne írogasson, flörtölgessen, stb.

Nekem úgy tűnt eddig, hogy azért ilyen mert beszari, de ennyire nem lehet valaki beszari aki ráadásul még tök jól is néz ki.

2013. nov. 4. 13:57
 24/34 anonim ***** válasza:

banyek most olvastam el megint:O egy helyen dolgoztok!!!!

és fb-n írkáltok egymásnak??

mi van??

munka után nem tudtok elmenni beülni egy kávéra??

2013. nov. 4. 13:57
 25/34 anonim ***** válasza:

jójó nyugi :)

háát beszari?

az lényegtelen,hogy hogy néz ki

lehet hogy éppen csak hülyít,mert azért 2 év alatt hát megváltoznak az emberben a dolgok,aztán lehet most inkább szivat

2013. nov. 4. 14:00
 26/34 anonim ***** válasza:
amúgy a legtöbb jól kinéző ember önbizalom hiányos csak hogy tudd :/
2013. nov. 4. 14:02
 27/34 anonim ***** válasza:
Ha egy helyen dolgoztok,akkor sokat látjátok egymást gondolom.Ott kellene beszélgetni,munka után,személyesen rákérdezni,hogy tulajdonképpen mit is akar.Ehelyett ti facebookoon írtok.
2013. nov. 4. 14:05
 28/34 A kérdező kommentje:
miert szivatna ? nem ertem mi ertelme lenne..nem vagyok oda erte , hogy ezzel szivatni tudjon. Csupan probalom megfejteni, miert ilyen, de teved ha azt hiszi ezzel engem szivat.De kezdek mar lemondani rola, nincs szuksegem egy ilyen komolytalan pasira.
2013. nov. 4. 14:05
 29/34 A kérdező kommentje:
Egy helyen dolgozunk, de az nem azt jelenti, hogy folyton latjuk egymast, vagy hogy ugyanakkor vegzunk. Van, hogy egy hetig nem is latom.
2013. nov. 4. 14:06
 30/34 anonim ***** válasza:
Mit melóztok? :)
2013. nov. 4. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!