Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan egyértelmű, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan egyértelmű, hogy ki kell dobni a pasit, ha az nem képes elfogadni a barátnője házikedvencét?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés van, macska bent a házban, csak gond van vele, minden koszos-szaros, mindent óvni kell tőle, de a barátnő imádja, a férfinak meg ez nem jön be. A válaszok többsége egyértelműen kimondja, hogy "dobd ki ezt az idiótát". És nem, itt nem a macskára gondolnak, hogy azt kéne kitenni esetleg az udvarra, ha van, hanem a barátját a csajnak. Mert nyilván fontosabb egy macska, mint egy férfi. Én komolyan mondom nem értem hogy gondolkoznak. Ez egy állat az isten szerelmére. Mire ez a nagy véresszájú védelem? Amit egyébként még érdemes megfigyelni, hogy ezek a nők, akik egyből a pasit dobnák ki a macska helyett, gyűlölik a férfiakat...:) Ezen lehet érdemes elgondolkozni...

2013. nov. 4. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy állat az isten szerelmére.

Óh, hát az emberek is állatok, az isten szerelmére.

Egyébként meg a hülyéket hagyni kell a saját világukban.

2013. nov. 4. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
alapba nem jövök össze olyan nővel aki szőrös emlősállattal osztja meg az ágyát meg az ülőalkalmatosságait. középkorban, ókorban, előemberek idejében még lehet, hogy ez menő volt. büdös, szőrös. én meg ott meztelenkedjek, meg hozzámérjen a macskanyálas ujjaival. ugyanmár. az ilyeneknek nincs ki a négy kerekük.
2013. nov. 4. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Bár nálunk a macska az udvaron, a kiskutya a nappaliban (háló, konyha, fürdő tilos neki), de sosem jöttem volna össze olyan férfival, aki nem szereti az állatokat. Ezért aztán nem is volt ebből gondom.

A kapcsolatunk elején már tudta a párom, hogy számomra fontos a kutyám, és így ismert meg. Így fogadott el minket.

2013. nov. 4. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:

" alapba nem jövök össze olyan nővel aki szőrös emlősállattal osztja meg az ágyát " - Nem kell ezt annyira eltúlozni, attól mert valakinek házi kedvence van még egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy ágyban alszik vele vagy felengedi a kanapéra.

Amúgy ez is egy olyan probléma, amelyet meglehet beszélni. Nem kell a felesleges düh és az indulat, inkább ez a kiábrándító egy férfinál és nem az esetleges elvárásai. Aki megtudja értelmesen fogalmazni, hogy mit akar, az bármit is kér, nem fog degradálónak tűnni a nők szemében.

Viszont aki így kezdi, hogy " dobd ki ezt az idiótát " ( ahogyan a kérdésedben megfogalmaztad, az rendkívül kiábrándító és visszataszító akár férfi, akár nő részéről.

2013. nov. 4. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezért durván le leszek pontozva, mert csúnya, viszont nem trollkodásnak szánom.

A nők általánosságban elmondható (persze nyilván akad kivétel minden értelemben), hogy érzékenyebb lények. Ezt nem úgy értem, hogy nem kemények, hanem hogy könnyebb érzés fronton betámadni őket és a logika megeshet, hogy olykor háttérbe szorulhat. És a média ezt meg is teszi szépen, nyilván. És abból meg dől, hogy az állat is ember lassan. (Amit józan paraszti ésszel, ha átgondolunk, akkor azért valahol fura) Bújjál hozzá, aranyos, beszélj hozzá (mert ugye érti :DDDd), kezeljed emberként, ha te eszel ő is. Hiszen nem csak odafosik és zabál :DDD stb.

Szóval itt van elásva a kutya, nem egymást érdemes oltogatni ezért.

Személyes vélemény: Állat (biológiai értelemben véve) nem lakásba való, akkor sem ha deari.

2013. nov. 4. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem az állatokat,ezért elfogadom a barátnőm állatát. Bármennyire rossz vagy undoritó nem szeretem fajta is. pl:.macska,egér,hörcsög,tengerimalac, Vagy a pasi vagy a macska megy
2013. nov. 4. 13:05
 7/13 anonim ***** válasza:

# 5 - Ez a válasz korrekt is, viszont a saját lakásában/házában mindenki azt csinál, amit akar. Innentől kezdve szubjektív vélemény kérdése, hogy ki mit tart a házba valónak és mit nem.

Az utánad válaszoló pedig példája annak, hogy vannak olyan férfiak is, akik elfogadják a partnerük háziállatát, tehát ugyanahhoz az ősi és végérvényes következtetéshez jutunk, hogy az emberek nem egyformák.

2013. nov. 4. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Soha nem lennék olyan nővel együtt, aki nem fogadja el a kutyámat. Egyrészt felelősséggel tartozom a kutyámért, szeretem és senki kedvéért nem válnék meg tőle.

Arról nem beszélve, hogy komoly értékrendbeli különbséget jelent, ha nem szereti az állatokat. Az ilyen nőnek mennie kell.

2013. nov. 4. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:

6 éves korom óta van kutyám, nagyon szeretem és a fontossági sorrendem élén van, nem engedem be a házba, de tényleg bármit megtennék érte, és ha a pasi ezt nem képes megérteni/elfogadni, akkor mennie kell.

Bár azt is tudom,h alapjáraton bennem is van egy kis hiba, mert néhány embernél jóval többre tartom a kutyákat...

2013. nov. 4. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Amióta az eszemet tudom, mindig is állatok vettek körül, így nálam ez természetes, hogy szeretem őket. Van most is egy 12 éves cicám, és állítom hogy egy állat hatalmas szeretet képes adni egy embernek. Érzi ha rossz napom van vagy ha szomorú vagyok, és odajön hozzám magától és egy szelíd nyávogással próbál vigasztalni, odabújik hozzám és dorombol mint a gép. De akinek még sose volt ilyen kapcsolata a kedvencével vagy nem is szereti az állatokat mert szerinte csak "zabál meg szarik", az soha nem fogja ezt megérteni, hiába magyaráznánk. Az állat feltétel nélkül szeret téged, elfogad úgy ahogy vagy, ellenben sok emberrel... egy kutya/macska nem azért van veled hogy kihasználjon, nem hazudik a szemedbe, nem lop meg, nem ver át, stb stb.

Tetszik vagy sem, én sem válnék meg a cicámtól, mert egy idegennek, akivel járok nem tetszik vagy utálja. Ha nem egyezik a nézetünk, akkor váljanak szét útjaink, ő keressen egy olyan nőt, aki nem szereti az állatokat, én pedig keresek (szerencsémre már 5 éve megtaláltam) egy olyan férfit aki elfog a macskámmal.

2013. nov. 4. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!