Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan egyértelmű, hogy ki kell dobni a pasit, ha az nem képes elfogadni a barátnője házikedvencét?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés van, macska bent a házban, csak gond van vele, minden koszos-szaros, mindent óvni kell tőle, de a barátnő imádja, a férfinak meg ez nem jön be. A válaszok többsége egyértelműen kimondja, hogy "dobd ki ezt az idiótát". És nem, itt nem a macskára gondolnak, hogy azt kéne kitenni esetleg az udvarra, ha van, hanem a barátját a csajnak. Mert nyilván fontosabb egy macska, mint egy férfi. Én komolyan mondom nem értem hogy gondolkoznak. Ez egy állat az isten szerelmére. Mire ez a nagy véresszájú védelem? Amit egyébként még érdemes megfigyelni, hogy ezek a nők, akik egyből a pasit dobnák ki a macska helyett, gyűlölik a férfiakat...:) Ezen lehet érdemes elgondolkozni...2013. nov. 4. 12:46
11/13 anonim válasza:
Ja! Azt elfelejtettem írni, hogy a másik véglet, hogy ha az illető nem gondozza megfelelően a kedvencét, tehát minden "koszos-szaros", a lakás bűzölög, nincs takarítva, az állatkát még soha nem látta állatorvos, az már bőven a felelőtlen állattartás kategória - nem vall felelősségteljes, megbízható, igényes emberre. Ilyennel sem ajánlatos kezdeni.
12/13 anonim válasza:
"Mert nyilván fontosabb egy macska, mint egy férfi." Az fel sem merül benned kedves kérdező, hogy a férfinak is lehetne fontosabb a nő, mint a nagy utálata a macskák felé? És elfogadhatná a nőt úgy ahogy van, a macskájával együtt? Miért várod el, hogy a nő idomuljon egy olyan férfihoz, akivel a gondolkodásmódjuk se egyezik meg?
Mondom ezt férfiként és úgy, hogy képtelen lennék egy lakásban élni egy kutyával vagy macskával.
13/13 anonim válasza:
Én meg a gyereket nem bírom elviselni, büdös-koszos, állandóan szarik meg ordít, rakd már ki az udvarra légyszi a tiedet. Legalább amíg nálad vagyok, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!