Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lehet az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem hív randizni, pedig egyértelmű, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Ő vett fel facebookra (ennek már 1-2 éve, egy helyen dolgozunk), néha írt is nekem. 2 hónapja elhívott randizni, de azt mondtam neki, hogy majd 1 hónap múlva elmegyek vele, mert akkor még benne voltam egy kapcsolatfélében. 1 hónap múlva írt is, megbeszéltük a randit, aztán lemondta. Aztán megint megbeszéltünk egyet, megint lemondta munkára hivatkozva. Azóta is rám szokott írni, tudom, hogy nagyon tetszem neki, mert mondta, de egyszerűen nem jön össze a randi. Kezdem azt érezni, hogy direkt csinálja. Miért van ez?
2013. nov. 4. 13:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Hagyd majd elviszlek én! :'D Amúgy szerintem nem direkt,nekem is nagyon sok olyan volt,hogy meló miatt lekellett mondanom,ezt-azt ... sajnos főleg ha oplyan a melóhelye,egyik percről a másikra változhat mikor kell menni :) Ezt megkell érteni :)
2013. nov. 4. 13:30
 2/34 A kérdező kommentje:
Igen ezt én megértem, de mikor lemondja miért nem egyeztetünk rögtön egy másik találkát?
2013. nov. 4. 13:31
 3/34 anonim ***** válasza:
Lehet h mégse tetszel neki annyira, vagy bizonytalanabb, mint gondolod. Majd vagy lép ő, vagy pedig sose jöttök össze.
2013. nov. 4. 13:33
 4/34 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk melózik? :) Nem mindenkinél lehet telefon pl közben :)
 5/34 anonim ***** válasza:
mert még nemtudna biztos időpontot mondani
 6/34 A kérdező kommentje:

De nála van és folyamatosan fent van facebookon, szóval ez nem probléma.

Tudom,hogy tetszem neki már régóta, ennyire még senkiben nem voltam biztos, viszont képtelen vagyok kiigazodni rajta.

2013. nov. 4. 13:34
 7/34 anonim ***** válasza:

hát első: veled nem értek egyet,nem létezik olyan vagy akkor te vagy a béna,hogy ne tudj időt szakítani egy randira

ez mind csak kifogás

egyszer még elmegy,de többször nem

egy normális ember tudja úgy rendezni a dolgait,hogy mindenre jusson idő

ha már az első randi ilyen nyögvenyelős akkor mi lesz később?

sosem lesz így második,mert más dolog mindig fontosabb lesz

2013. nov. 4. 13:34
 8/34 anonim ***** válasza:
Háát nemegészen,mert volt olyan hogy elindultam,már levolt beszélve,hogy nemlessz semmi gond,ha nem vagyok bennt.. erre jött egy sürgős vészhívás,és hopp már ugrott is a randi :)
2013. nov. 4. 13:36
 9/34 anonim ***** válasza:

2 éve húzza az agyad..gondolod eddig rád várt?

hát nem,eddig is csajozott vagy épp nem akar senkit csak bolondítja őket,mert ilyen is van

folyton fent van fb-n? az szép akkor aztán sokat dolgozhat :D

és biztos veled cseveg mindig( meg a másik 10-el)

2013. nov. 4. 13:37
 10/34 anonim ***** válasza:

8-as:

jó ezt még meg lehet érteni,de gondolom akkor nem egyszer kaptad már azt,hogy "hülyíts mást" mert sokszor ezt nem lehet eljátszani egy nőnél sem

2013. nov. 4. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!