Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart amig elfelejtem?

Figyelt kérdés

A parommal 5 honapja szakitottunk (igaz, csak 2 honapos kapcsolat volt) nagyon magam alatt vagyok, meg mindig rettentoen szeretem... mit tegyek,hogy konnyebb legyen?

L21

2013. nov. 4. 03:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Hallgass sok-sok zenét.
2013. nov. 4. 04:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Te szakítottál vele vagy ő veled? Beszélj vele az újrakezdésről, hogy hiányzik és a többi. Próba szerencse.
2013. nov. 4. 04:28
 3/10 anonim ***** válasza:

2 hónap még kapcsolatnak sem nevezhető.

21 évesen lehetnél kicsit érettebb. Nem őt szereted, hanem egy társra vágysz.

2013. nov. 4. 04:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy 2,5 X tovább gyászoltad a kapcsolat halálát, mint ameddig az tartott? Ne fetrengj már tovább az önsajnálatban. Ha nincs is kedved barátokkal kimozdulni, pláne bulizni, azért elfoglalhatnád magad hasznos dolgokkal. Íratkozz be egy gyorstalpaló cukrász tanfolyamra, járj el jógázni, látogasd meg a nagymamát, mittudomén.... töltsd ki értelmesen az időt, addig sem az exeden agyalsz.
2013. nov. 4. 05:01
 5/10 A kérdező kommentje:

elso kapcsolatom volt, es nagyon megvisel...

rgaszkodtam hozza,es szerettem.

2013. nov. 4. 05:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem öt éves kapcsolatomnak lett vége,két hónapja. Még mindig nagyon szenvedek. Minden nap reménykedem, hát ha helyre tudom hozni, bár nagyon kicsi az esélyem.
2013. nov. 4. 05:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy elfelejted. Viszont majd ezt felülírja a következő pasi után érzett üresség, mikor már nem lesz veled. Aztán a következő, következő. És ez így megy addig, amíg pár év múlva nem kezdesz el haragudni rájuk és gyakorin elhordani őket mindennek. És akkor vagy meglátod, hogy te is hibás vagy és nem véletlenül kerültél mindig ilyen helyzetbe, vagy itt ragadsz szenvedve és férfiakat hibáztatva.

Egyébként normális dolog, hogy hiányzik. Lelked van. És nincs is nő szenvedés nélkül... Viszont ha veled akarna lenni, veled lenne.

2013. nov. 4. 06:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is 2 hónapos volt. Három hete lett vége. De nekem már jobb egy kicsit bár még mindig sokat gondolok rá. El fog múlni kitartást!!
2013. nov. 4. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb amit tehetsz, hog keresel mást. Idővel könnyebb lesz.
2013. nov. 4. 07:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Sportolj, foglald le magad, találkozz haverokkal/barátokkal, merülj bele egy könyvbe, relaxálj, stb.
2013. nov. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!