Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart amig elfelejtem?
A parommal 5 honapja szakitottunk (igaz, csak 2 honapos kapcsolat volt) nagyon magam alatt vagyok, meg mindig rettentoen szeretem... mit tegyek,hogy konnyebb legyen?
L21
2 hónap még kapcsolatnak sem nevezhető.
21 évesen lehetnél kicsit érettebb. Nem őt szereted, hanem egy társra vágysz.
elso kapcsolatom volt, es nagyon megvisel...
rgaszkodtam hozza,es szerettem.
Nem hiszem, hogy elfelejted. Viszont majd ezt felülírja a következő pasi után érzett üresség, mikor már nem lesz veled. Aztán a következő, következő. És ez így megy addig, amíg pár év múlva nem kezdesz el haragudni rájuk és gyakorin elhordani őket mindennek. És akkor vagy meglátod, hogy te is hibás vagy és nem véletlenül kerültél mindig ilyen helyzetbe, vagy itt ragadsz szenvedve és férfiakat hibáztatva.
Egyébként normális dolog, hogy hiányzik. Lelked van. És nincs is nő szenvedés nélkül... Viszont ha veled akarna lenni, veled lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!