Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejövés szakítás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejövés szakítás után?

Figyelt kérdés
Volt-e már olyan, hogy dobtad a pasidat, és később összejöttetek megint? Kérlek írjatok kort, és egy kis sztorit is (miért szakítottatok, aztán ki kezdeményezte az összejövést)
2009. nov. 15. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hú,én a barátommal 3 hónapig jártam, aztán utáltuk egymást hónapokig, és egy buliban újra összekeveredtünk...most már(azt a 3 hónapot nem számolva) 2,5 éve vagyok vele együtt, és minden okés köztünk, persze van egy két veszekedés ezen azon, de az semmi:)Szóval igen,volt olyan...:)

Nekem legalábbis...(L 18)

2009. nov. 15. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt. Mondjunk en srac vagyok, nem lany. De megtortent. Szakitottam a baratnommel 2.5 ev jaras utan, mert veletlenul ratalaltam valami gyanus uzenetekre a telefonjaban (ne ertsetek felre, nem akartam kutatni, de egyszer elkertem tole, mert vartuk a buszt es akartam egyet jatszani rajta, erre egybol kikapta, nagyon gyanus lett es akkor megmutatta). Ra fel evre ujra osszejottunk, utana minden jo volt. Mar tobb, mint 5 eve jarunk, de megint elkezdodtek a kisebb-nagyobb veszekedesek, sajnos.
2009. nov. 15. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem a barátom 3 hónap után dobott, azt mondta, szerinte semmi értelme a kapcsolatunknak, mert teljesen üres. Aztán egy hétre rá már kopogtatott az ajtón, hogy fogadjam vissza, mert meggondolta magát. Visszafogadtam, egy hónap múlva meg én dobtam, mert bunkó volt.
2009. nov. 17. 17:51
 4/4 anonim válasza:

Mi, az exemmel majdnem 4 évig csináltuk azt, h együtt is vtunk, meg nem is. Soxor szétmentünk, mert nekem nagyon gyerekes vt néha; de nagyon szerettem, a végén mindig visszajött, én pedig vissazfogadtam és tökre örültem amikor megint együtt lehettünk, de egy idő után +romlott ez az egész. Vigyázz, h idáig azért ne jussatok el!Szerintem 1 azonban egyáltanlán nem gáz! Főleg mivel ha már elgondolkodsz ezen, akkor tuti naygon szereted...;)

°N°(L/16)

2009. nov. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!