Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejövés szakítás után?

Hú,én a barátommal 3 hónapig jártam, aztán utáltuk egymást hónapokig, és egy buliban újra összekeveredtünk...most már(azt a 3 hónapot nem számolva) 2,5 éve vagyok vele együtt, és minden okés köztünk, persze van egy két veszekedés ezen azon, de az semmi:)Szóval igen,volt olyan...:)
Nekem legalábbis...(L 18)

Mi, az exemmel majdnem 4 évig csináltuk azt, h együtt is vtunk, meg nem is. Soxor szétmentünk, mert nekem nagyon gyerekes vt néha; de nagyon szerettem, a végén mindig visszajött, én pedig vissazfogadtam és tökre örültem amikor megint együtt lehettünk, de egy idő után +romlott ez az egész. Vigyázz, h idáig azért ne jussatok el!Szerintem 1 azonban egyáltanlán nem gáz! Főleg mivel ha már elgondolkodsz ezen, akkor tuti naygon szereted...;)
°N°(L/16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!