Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mennyire nézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire nézitek egy fiú kezének ápoltságát?

Figyelt kérdés
2 éve versenyszerűen evezek és hát van a kezem egy pár bőrkeményedés ez miatt.. ez mennyire zavar titeket?
2013. nov. 3. 14:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyszer egy lány azt mondta, hogy szép a kezem... Passz:D El nem tudom képzelni, mi szép lehet benne. De amúgy sok bringás ismerősömnek olyan a keze, és nem probléma nekik társkeresésnél tudtommal.
2013. nov. 3. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Az semmi, én 7éve versenyszerűen zsebhokizok.
2013. nov. 3. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
#2 Csapatban? xD
 4/12 anonim ***** válasza:
a körmét nézem,azon látszik,hogy ápolt-e vagy sem...:D
 5/12 anonim ***** válasza:
Singleplayerben nyomom. A multi elég homo lenne.
2013. nov. 3. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
A köröm legyen rövid és tiszta, ennyi a fontos.
2013. nov. 3. 14:45
 7/12 anonim ***** válasza:

# 2

Klánod van már? :D:D

2013. nov. 3. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, semmi baj nincs azzal, én még adnék is pár tanácsot is hogy mit tegyen bőrkeményedés ellen. Nekem vonzóbb egy dolgos kéz, mint egy ilyen "nyurga", lányos, amiről leveszem hogy életében csak a billentyűzetet koptatta max.
2013. nov. 3. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:

amit megnézek egy emberen :

összkép...

kéz

(az, hogy bőrkeményedéses, az nem ápolatlan!! de ha hoszú a körmöd, és fekete alatt, az ogen..jah és ha olajszármazék van alatta azon is látszik, ha csak nem jön le, vagy nem mostad meg eléggé..)

cipő

(ezen le lehet mérni egy ember "igényességét" nem a cipő minőségét nézem, hanem ápoltságát...rajta van-e a 3 nappal ezelőtti eső sara..?)

férfiaknál, amíg aktuális volt:)

fogak, és száj...

nekem fontos az ápolt fogsor, főleg ha olyan célzattal, akkor ugye előbb utóbb csók is lesz...ezt már az első körben csekkoltam, akár kizáró tényező s lehetett, ha nem volt vonzó..

fenék: ez csak berögzült, szeretem a férfiak fenekét:)

TEHÁT

nézem, és néztem a férfiak kezét, de ez tisztaságra, ápoltságra vonatkozik, nem arra, hogy a tevékenysége esetleg hagy-e nyomot, az igényesség számít

2013. nov. 3. 14:55
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ;)
2013. nov. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!