Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik később újra összejöttek a korábbi párjukkal, ezeket a dátumokat hogy nézitek?
A barátommal egyszer szakítottunk, most mégis összejöttünk újra. Ilyenkor az újrakezdés dátumát tekintitek a kapcsolat kezdetének? Ha esetleg ünnepeltek évfordulót vagy ilyesmi.
És hogy számoljátok, hogy mennyi ideje vagytok együtt? Összeadjátok a korábbival?
Tudom, nem ez a legfontosabb dolog, csak azért elgondolkoztam rajta. :D
Tényleg nem fontos,de mindenki a legelső összejövetel dátumával számol, mert jobban hangzik,h már 8 éve vagyunk együtt, minthogy igazából csak 3éve mondjuk.
Viszont az ilyeneket meg kinevetik, h hát igen, de (fenti példánál maradva) ebből a 8ból 4 évig más partnerekkel voltak -vagy csak szimplán nem voltak együtt-.
Pont hétvégén hallottam egy ilyen beszélgetést, és a pasitól face to face megkérdezték,h dehát 4 évig más d*gta a csajodat nem? ...
Mi 3 hónapig nem voltunk együtt, de abból is már az utolsó hónapban minden olyan volt, mint korábban, csak még nem neveztük kapcsolatnak.
Viszont a maradék két hónapban én voltam mással is, szóval nem szívesen nevezném ezt az időszakot kapcsolatnak.
erre en is kivancsi lennek :D
volt 1 oszt.tarsam, hallottam amikor beszelgettek a baratnoivel. ugy mondta, hogy XY-al mar 4 eve egyutt vagyunk.. mert volt neki ez az XY csavo, de szakitottak, majd egy masikkal osszejott 1 evre es visszament XYhoz. igy jott ki a 4 ev h kozben 1 ev massal.
a tortenet erdekessege, hogy most megint azzal jar, akvel 1 evre osszejott.. :D most nem tenyleg tudom hogy szamolja vajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!