Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, mennyire feltűően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mennyire feltűően nézitek meg a csajokat, ha ott van a bnőtök is veletek? Lányok, ti is kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Metrón ültünk a barátommal, és leszállt egy csaj, elment mellettünk a folyosón. Erre a barátom: úristen láttad azt a csajt??? Muszáj megerőszakolnom! (ilyen kis viccesnek szánt hangúllyal) Merthogy ilyen tipikus rosszkislány szerelés volt rajta, fekete haj, rakott mini, diáklányos blúz, térdzokni, magas sarkú. Az addig oké h tényleg jól nézett ki, de nekem ez már rohadtul sok volt úgy éreztem. A barátom meg nem értette, mi a gond egyszer ha én is elismerem, hogy jól nézett ki. Fiúk, ti csinálnátok ilyet? Lányok, hogy reagálnátok le?
2013. máj. 4. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy bunkó a barátod!
2013. máj. 4. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

tuti pofán b@sztam volna..

Amikor az én pasim megbámult egy nőt, nekem is szarul esett.. jött mellettünk egy csinos, szolibarna csaj és megnézte..mondom ok, én is megnézem a jó pasikat.. a csaj megállt vhol mögöttem és velem szembe állt a barátom..miközben beszéltem hozzá, ő folyamatosan őt bámulta..azt hittem felrobbanok

2013. máj. 4. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogosan akadtál ki, igen is meg kell értenie hogy nem valamelyik haverjával van, hanem a BARÁTNŐJÉVEL akivel szemben ez oltári nagy szemétség.
2013. máj. 4. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is kiakadnék. Mondtam volna neki, hogy én nem állok utadba, és faképnél hagytam volna.
2013. máj. 4. 16:31
 5/5 BulmaSwan ***** válasza:
Azt mondtam volna neki, hogy "Na akkor mehetsz is utána." Legyen eszed. Nehogy eltűrj melletted egy ekkora tuskót.
2013. máj. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!