Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lépnétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépnétek, ha a párotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha azt hallanád tőle már nem először, hogy ő nálad jobbat érdemel, illetve, hogy nem érdemled őt meg.
2013. nov. 2. 12:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Először is elgondolkodnék azon,és rá is kérdeznék tőle,miért mond ilyeneket.Ha egy alapos,hosszas beszélgetés után úgy látnám,nem akarja már igazán a dolgot,szépen kilépnék az életéből.Ha úgy érezném,van alapja annak,amit állít,nem csinálnék patáliát,viszont ha igazságtalannak érezném a viselkedését velem szemben,biztosan az varcába vágnám,hogy lehet jobbat keresni.Egyébként jelenleg úgy érzem,a mostani páromnak semmi joga sem lenne ilyesmikkel dobálózni.
2013. nov. 2. 13:28
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnám meg, amíg másodjára is mondja!
2013. nov. 2. 13:28
 13/26 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy akkor keressen magának olyat, aki megérdemli, és hagyjuk egymást békén. Erre meg azt mondta, hogy életem legnagyobb hülyeségét csinálom. Egyébként nem laktunk együtt, úgyhogy nem kell lakást keresnem.

Egyébként mindenkinek ment a zöld kéz.

2013. nov. 2. 13:32
 14/26 anonim ***** válasza:

megkérdezném, h akkor mégis mi a fenét keres mellettem?!

aki ilyet megenged magának, az nem méltó arra, hogy vele legyek.

2013. nov. 2. 13:39
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávetőleg hány évesek vagytok?

Jár dolgozni? Ha igen, a munkahelyén sok a stressz?

Ismered a barátait? Vannak olyan barátai, akit csak futólag ismersz? A barátaival milyen a viszonyod?

Szoktak erőszakos kitörései lenni, amiket megbán és utána mézes-mázos lesz egy ideig?

Irányít téged pénzügyileg?

Más téren is használ pszichológiai fenyegetéseket?

Miért lenne rossz döntés ott hagyni? Van, amit az életben csak ő tud megadni neked? Nem lennék képes önnádló letetet élni?

2013. nov. 2. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
- letetet + életet (autó korrektor sry)
2013. nov. 2. 13:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy ezek után szintén így érzek.
2013. nov. 2. 13:44
 18/26 A kérdező kommentje:

Ő 24 én 28.

Dolgozik, nincs stressz a munkahelyén, vagy ha van is, az minimális.

8 év alatt 3 barátját sikerült megismernem, de nem járunk össze velük, ha többen megyünk valahova, akkor az én barátaimmal megyünk.

Nem szokott lenni erőszakos kitörése.

Nem irányít pénzügyileg, habár bele szokott szólni ha szerinte vmit nem kellene megvennem.

Pszichológia fenyegetések? Pl?

Azt most már mindegy, hogy miért lenne rossz döntés otthagyni, mert már megtörtént az előbb...és ő hagyott ott engem.

Nincs olyan dolog amit csak ő tudna megadni.

Eddig is önálló életet éltem.

2013. nov. 2. 14:12
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem adnám meg az alkalmat, hogy még egyszer ilyet mondjon.
2013. nov. 2. 14:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha már vége van, nincs sok értelme feszegetni azt a részt, hogy mit kéne tenni ilyen esetben.

Pszichológiai fenyegetés, amit te is mondtál, hogy "ő nálad jobbat érdemel, illetve, hogy nem érdemled őt meg". Ilyet sem viccből, sem kedvességből nem mondunk másnak. Ez egy támadás jelzése a jóérzésed és önbecsülésed ellen, amit számomra fenyegetés. De mint mondtam, innentől legfeljebb a megértés okán van értelme erről beszélni. A kapcsolatnak vége. Ennyi.

Most hogy vége van és nincs függőséged jöhet az új tiszta lap.

2013. nov. 2. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!