Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek, ha a párotok ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Mit tennél, ha azt hallanád tőle már nem először, hogy ő nálad jobbat érdemel, illetve, hogy nem érdemled őt meg.2013. nov. 2. 12:30
1/26 anonim válasza:
Akkor keressen jobbat, és ott hagynám.
2/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak viccből mondja?
3/26 anonim válasza:
Megmondanám a szemébe, hogy tudom,hogy kamuzik és lépnék hátra hagyva mindent:)
4/26 anonim válasza:
Alapból nem kezdenék ilyennel... de ha a jelenlegi párom csak egyetlen egyszer kiejtené ezt a száján úgy dobnám ki mint macskát sz*rni...
5/26 anonim válasza:
Valamiért lelkiismeret furdalást érez amit nem mond el. Nekem is mondták már, én is használtam, amikor már nem volt az igazi a kapcsolat.
7/26 anonim válasza:
Akkor szedd össze a kis motyód és mond meg neki,ő olyan jó inkább elhagyod,mert ezt a jóságot te nem bírod tempóval...oszt b.meg magát.
8/26 anonim válasza:
Mérlegelném, hogy mit veszíthetek, ha otthagyom.
Ha az jön ki, hogy csak nyerhetek ezzel, akkor összepakolnék; szó nélkül hagynám ott; letiltanám a számát; hagynék egy cetlit, a konyha asztalon: "Azt keressed, amit megérdemelsz, engem hagyjál békén! Elcsöveznék haveroknál, vagy ismerősöknél, rokonoknál, amíg találok új lakást.
Ha az jönne ki, hogy sokat veszíthetek, akkor leülnék vele beszélgetni, hogy miért mond ilyen bántó dolgokat, mi van mögötte. Miért gondolja ezt így.
9/26 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit nagyon ideges lennék és akkor nem vagyok teljsen beszámítható, szóval meg nem mondom...
10/26 anonim válasza:
Megbeszélném vele, miért mond ilyeneket.
Ha belátom, hogy az én hibám, megpróbálok változtatni. Ha alapjaiban kéne változnom, akkor otthagynám. Ha így nem vagyok jó neki, akkor pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!