Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a volt barátom fenyeget?

Figyelt kérdés
Annyira megalázó a helyzet és félek is tőle, mert nagyon agresszív. Tegnap este megverte a lakótársam, azért mert fiú és velem lakik. Utána felhívott és büszkén elmesélte, hogy mit csinált és azt mondta, hogy a mostani barátom is így fog járni, amíg együtt van velem. Igazából ezzel a fiúval még nem vagyunk együtt csak találkozgatunk, de már gyakorlatilag mondhatni kapcsolatnak csak még nem mondtuk ki hivatalosan. Nem tudom, hogy mit tegyek nagyon félek, hogy valami baja lesz miattam, mert tudom, hogy az exem megteszi, amit ígért. Próbálom megoldani, nem tudom, hogy állítsam le. Egyszer fel is jelentettem, de feleslegesen, mert a szakmában van ő is és a családja is a pénzről már nem is beszélek. Utána is csak a fenyegetéseket kaptam. Elmeséljem az új barátomnak, hogy mi történt vagy ne is idegesítsem vagy dobjam? Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
2013. nov. 1. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nehogy már még őt dobd miatta!

Terroristáknak nem engedünk.

Szólj a zsaruknak.

2013. nov. 1. 23:35
 12/21 acelsziv ***** válasza:
honnan tudod? Próbáltad már? Mert gyanítom, hogy nem.
2013. nov. 1. 23:37
 13/21 anonim ***** válasza:

"Egyszer fel is jelentettem, de feleslegesen, mert a szakmában van ő is és a családja is"

Strici a tag?

2013. nov. 1. 23:37
 14/21 A kérdező kommentje:
A rendőrséget ki szeretném ebből hagyni. Tudom, hogy mire képes már volt szerencsém megtapasztalni és a barátait is. Ha megtudná, hogy feljelentettem másodszorra is abból biztosan én kerülök ki vesztesen. Ezért vagyok ennyire elkeseredve.
2013. nov. 1. 23:38
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
Edd meg amit főztél kedves kérdező. Neked a kemény kihaénnem, agresszív csávó kellett hát megkaptad! Mert mint tudjuk, a normális férfiak unalmasak. Tessék itt az izgalom, mi akkor a problémád? Kár, hogy más is megsérült miattad.
2013. nov. 1. 23:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Semmi képen se dobd az új legényt. Hány évesek vagytok? Mert ha már idősebbek, akkor akár el is költözhetnétek...

Vagy ha az nem opció, muszáj világgá kiabálni, hogy ki az új barátod? A lakótársad pedig miért nem jelentette a gyereket fel? Miért nem vetetett látleletet? Tanúkkal mi a helyzet?

2013. nov. 2. 00:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Ilyen marhaságokat, hogy tudsz leírni? Tele van minden szavad előítélettel meg okoskodással. Egyébként nem jönnek be az ilyen pasik, akkor lett ilyen amikor szakítottam vele, de te ezt is biztos jobban tudod.
2013. nov. 2. 00:20
 18/21 acelsziv ***** válasza:

"biztosan én kerülök ki vesztesen"

Ezt a csatát itt vesztetted el. Már fejben elvesztetted. Egyébként mit akar? Miért fenyeget?

2013. nov. 2. 09:45
 19/21 anonim ***** válasza:
És a mostani párod nem tudja megvédeni magát, és téged? Nálunk is volt ilyen, igaz, az nem expasi volt, hanem egy srác, aki folyton zaklatta barátnőmet. Hál' Istennek, elég harcias csajról beszélünk, szóval meg tudta magát védeni. Aztán egyszer megjelent a gyerek az ajtónkba, feltett kezekkel, hogy most akkor bokszoljunk... Orrbavágtam, összeesett, majd behúztam a lakásba, itt ájulásig rugdostam. Megvártam, míg felkel, kapott nunchaku-val még egy párat a bordájára, aztán hazaküldtem. Na, azóta ha meglát minket az utcán, általában lefordul, de van, hogy csak átmegy a másik oldalba... Pedig én nem bántanám, egyszer elég volt. :)
2013. nov. 2. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem jönnek be az ilyen pasik, akkor lett ilyen amikor szakítottam vele, de te ezt is biztos jobban tudod."

Lószart aranyom. Az emberek nem változnak egyik pillanatról a másikra, pontosabban egy ilyen változáshoz haláleset szintű trauma kell. Te szépen belezúgtál egy bunkóba. Remélem élvezed a szituációt. Ez egyébként remek figyelmeztetés a környezetednek, mert téged is minősít. Aki képes összejönni egy agresszív állattal, az ő magára nézve még nagyobb szegénységi bizonyítvány.

Amúgy két lehetőséged van, vagy rendőrség. Vagy pedig szimplán összevereted a saját ismerőseiddel.

2013. nov. 2. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!