Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek fenyeget a barátom?
A barátommal másfél éve vagyunk együtt. (Én 17, ő 19). Azzal fenyeget, hogy felrak rólam képeket a facebookra és ilyen napiszarra hasonló oldalakra mert hogy ezzel majd megtanulok viselkedni.
Az oka, hogy ezt csinálja : régi lány ismerősömmel beszélgettem akit ő nem szeret mert neki az " ellensége" pedig a lány nem tett neki semmit csak nem szereti a barátomat mivel sok rosszat csinált velem.
Azt hozzá tenném, hogy már nagyon a süllyesztőbe van a kapcsolatunk. Szinte mindennap szakítunk. Ha csinálok valami ilyen szintű problémát neki ezzel fenyeget örökké. Persze ha szakítani szeretnék vele akkor azt sem hagyná.És persze félek ettől mert nem lennék így képes iskolába járni!
Ezekből a képekből nem látszik ki semmim. Melltartóba vagyok. De viszont van 1-2 olyan kép amit titokba csinált mikor én fürödtem. Hogy csinálhat valaki ilyet? Bármi amit csinálok és nem tetszik neki ezzel fenyeget és én ezt nem bírom érzelmileg. Hogy csinálhat valaki ilyet ha elvileg te vagy neki a mindene.Ő is tudja hogy undoritó lépés lenne de meg tenné, hogy tanuljak belőle.
mondjad neki szépen, hogy vagy befejezi ezt vagy feljelented,itt van egy kis irodalom [link]
eléggé hosszú de azért gondolja csak át, milyen helyzetbe kerülhet ő is...
Én tudod mit tennék a helyedben? Nos...
Ő: - Ha ezt, meg azt nem úgy csinálod, ahogy én akarom, akkor felteszem a napisz.rra a rólad készült képeket!
Én: - (nevetés) Na és? Tedd csak! Nem engem fognak a börtönben szappanért hajolgattatni... ja és ha már itt tartunk: pápá. Végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!