Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek fenyeget a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek fenyeget a barátom?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. (Én 17, ő 19). Azzal fenyeget, hogy felrak rólam képeket a facebookra és ilyen napiszarra hasonló oldalakra mert hogy ezzel majd megtanulok viselkedni.

Az oka, hogy ezt csinálja : régi lány ismerősömmel beszélgettem akit ő nem szeret mert neki az " ellensége" pedig a lány nem tett neki semmit csak nem szereti a barátomat mivel sok rosszat csinált velem.

Azt hozzá tenném, hogy már nagyon a süllyesztőbe van a kapcsolatunk. Szinte mindennap szakítunk. Ha csinálok valami ilyen szintű problémát neki ezzel fenyeget örökké. Persze ha szakítani szeretnék vele akkor azt sem hagyná.És persze félek ettől mert nem lennék így képes iskolába járni!

Ezekből a képekből nem látszik ki semmim. Melltartóba vagyok. De viszont van 1-2 olyan kép amit titokba csinált mikor én fürödtem. Hogy csinálhat valaki ilyet? Bármi amit csinálok és nem tetszik neki ezzel fenyeget és én ezt nem bírom érzelmileg. Hogy csinálhat valaki ilyet ha elvileg te vagy neki a mindene.Ő is tudja hogy undoritó lépés lenne de meg tenné, hogy tanuljak belőle.

2012. nov. 30. 16:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Nos egyszerű a képlet: mondd meg neki, hogy ha feltesz rólad bárhova ilyen képeket, akkor feljelented és mehet a börtönbe kínai népi edénynek. Ugyanis az bűncselekmény, amit súlyosbít az, hogy kiskorú vagy.
2012. nov. 30. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel zsarolásért. A képeket próbáld megsemmisíteni.
2012. nov. 30. 16:41
 3/21 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Miért téged fenyeget ha a másik csaj az ellensége vagy mi van?
2012. nov. 30. 16:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod felrakja rólad a képeket, akkor jelentsd fel! Egyébként meg az már milyen dolog, hogy fenyeget! Szégyellje el magát! Az ilyen nem is férfi, csak egy p*cs!
2012. nov. 30. 16:43
 5/21 anonim ***** válasza:

mondjad neki szépen, hogy vagy befejezi ezt vagy feljelented,itt van egy kis irodalom [link]

eléggé hosszú de azért gondolja csak át, milyen helyzetbe kerülhet ő is...

2012. nov. 30. 16:46
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan mond neki,ha megmeri tenni mész a rendőrségre,és mehet a lyukszi tágítóba a kis köcsög! pofán*asznám úgy leesne a feje! dobd ki a srácot de kva gyorsan.. mi ez már,h fenyeget jesus.. szánalom!
2012. nov. 30. 16:47
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is feljelenthetnéd.
2012. nov. 30. 16:50
 8/21 A kérdező kommentje:
Én próbáltam letörölni őket a gépéről. Egyet sikerült titokba. De nincs rá nagyon lehetőségem.
2012. nov. 30. 16:56
 9/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja őt nem érdekli ha feljelentem mert akkor is én fogok égni éveken keresztül.
2012. nov. 30. 17:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én tudod mit tennék a helyedben? Nos...

Ő: - Ha ezt, meg azt nem úgy csinálod, ahogy én akarom, akkor felteszem a napisz.rra a rólad készült képeket!

Én: - (nevetés) Na és? Tedd csak! Nem engem fognak a börtönben szappanért hajolgattatni... ja és ha már itt tartunk: pápá. Végleg.

2012. nov. 30. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!