Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásaim vannak (bővebben lent) mit tegyek?
Az előző barátommal veszítettem el a szüzességem mert ő nagyon erőszakos volt velem..egy évig voltunk együtt, már jó ideje,hogy szakítottunk és egy pasival akit már rég ismerek csak nem beszéltünk soha összefutottunk. Beszélgettünk.
Aztán mivel kolis vagyok péntekenként járok haza. Egész héten beszéltünk facebookon és mondta hogy találkozzunk. Egyből nála mentem elmentünk szórakozni haverjaival. Mikor hazakísért megcsókolt mivel már elején tisztáztuk, hogy tetszünk egymásnak. Aztán most hogy őszi szünet van mondta hogy mennyek el nála.. Hát én el is mentem. Nagyon bele melegedtünk a csókolózásba és fogdosni kezdett.. aztán a hasam puszilgatta és egyre lejjebb ment.. Nagyon élveztem annyira hogy le zsibbadtam konkrétan. Tegnap újra találkoztunk nála.. A szobájába. És mivel 80kilóról fogytam le 60ra még mindig óriásinak érzem magam és nagyon szégyellős vagyok. A pólóm vette le de mindig takargattam magam és kis melleim miatt is zavarban vagyok. Ő nagyon sok nővel volt már én viszont csak egy pasival. Félek, hogyha megtörténik nem fogok tudni megfelelni neki. Nem tudom hogy 2 hét közelebbi ismerettség után lefeküdjek e vele. Mert én akarom..és ő is akarja. Csak hogy gátlásaim vannak:S
"Az előző barátommal veszítettem el a szüzességem mert ő nagyon erőszakos volt velem..egy évig voltunk együtt"
Ezentúl nincs kinek tanácsot adni...
"nagyon sok nővel volt már"
Most biztos megvilágosodott, hogy csak téged szeret. Te hány éves vagy, királylány?
Nagyon rosszul fogod magad érezni, ha ugyanúgy túlteszi magát rajtad, ahogy az eddigi "nagyon sok" nőn.
Arra nem gondoltál: annyi esze azért van, hogy szép szavakkal vesz le a lábadról? Vannak, akik MINDENT megígérnek, BÁRMIT képesek előadni azzal a céllal, hogy elérhessék, amit akarnak.
Ha esetleg mégis rádtalált volna személyében az igaz szerelem, akkor bocsánatot kérek a feltételezéseimért; természetesen nem akarok a boldogságod útjába állni... de én nem vagyok ilyen jóhiszemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!