Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gátlásaim leküzdése? Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlásaim leküzdése? Mennyire zavarnak ezek a dolgok egy lányt?

Figyelt kérdés
3 hete vagyok együtt a barátnőmmel és kérdeztem sokszor hogy miért szeret stb , és elmondta h a stilusom az öltözkedésem h nem unatkozik mellettem meg pár belső tulajdonságaimat.. nem tudom mit kezdjek azzal hogy pl néha kijön egy két pattanásom és nem full baba bőr az arcom , és ha vele talalkozok akkor ez zavar nagyon , nem tudom hogy küzdjem le? mert neki full sima az arca. nekem sem full pattanásos de ha már egy kettő hupni kijön az kikészit és az önbizalmam a 0-ákb van annak ellenére hogy ezen kivül semmiben nem kellenne hogy 0-án legyen.. tudom hogy nem emiatt fog most kidobni vagy bármi de zavar.. mit tegyek?
2009. ápr. 12. 12:42
 1/7 A kérdező kommentje:
egy lányt ez mennyire zavar? mert engem fiúként a sajátom nagyon forditva nem zavarna rajta mert szeretem.
2009. ápr. 12. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok pattanásom volt régen, és nagyon zavartak. Aztán elmentem orvoshoz, és nagyon jól kikúrált, most már nincs egy sem. Ha néha mégis kijön egy, nem foglalkozom vele. Szerintem téged se zavarjon, hiszen ha azt mondja szeret, akkor nem zavarja. De ettől függetlenül te is elmehetsz bőrgyógyászhoz, sokat segíthet!
2009. ápr. 12. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekelnek a pattanások?:) de most komolyan. én pl személy szerint,mikor felidézem valakinek az arcát,meg sem jegyzem :) Elhiszem,hogy zavar,talán a bőrgyógyász segíthet,de szerintem a lánynak is elmondhatod (ha vagytok annyira jóban,hogy nem érzed cikinek) :) szerintem megpróbál majd segíteni,és nyilván azért van veled,mert szeret.:) pattanással,vagy anélkül. Fel a fejjel,néhány kis piros pötty nehogy elvegye az önbizalmad!! Az önsajnálat csak megmérgezhet.Téged,és a kapcsolatot is. Úgyhogy : le az önsajnálattal,a pattanás nem a világ vége. :D
2009. ápr. 12. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem zavarja, nyugodt lehetsz. Ha alapjában véve zavarná ez a dolog, akkor nem állt volna szóba veled kezdetben sem. De a legjobb, ha nyíltan megmondod neki, hogy te mennyire rosszul érzed magad attól hogy kijönnek rajtad ezek a patik, és ő rögtön rá fogja vágni, hogy miért? semmi baj. vagy hogy majd elmúlik.

A bőrgyógyász megoldás lehet, de már most tudom, hogy mit fog adni. Ha a külső krémek, folyadékok nem használnak, tablettát ír, ami viszont súlyos májkárosító lehet, ezért nem ajánlom.

Elmehetsz egy kozmetikushoz, ő is tud neked mondani valamit. Vagy egy jó lányismerőssel, anyukáddal venni neked korrektort vagy alapozót. Hatásosan eltüntetheti a pirosságot, és jobban érezheted magad. De a barátnődet is megkérheted, hogy segítsen megoldani ez a problémát. Még örülni is fog hogy elmehet vásárolni :)

30/L

2009. ápr. 12. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Letezik egy csomo kozmetikum pattanasokra,de ha nem hasznalnak akkor mehetsz kozmetikushoz is vagy borgyogyaszhoz...

De egyebkent ha a lany szeret akkor biztos h nem zavarjak a pattanasaid...

2009. ápr. 12. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem ha zavar, kinyomom és lefertőtlenítem :) Nem kell túlkombinálni...Erről nem tehetsz...Ilyen a bőrtípusod.
2009. ápr. 12. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg szeret nem fogja érdekelni a pattanásod!szerintem neki fel se tűnik!emiatt ne legyenek gátlásaid!mindenkinek vannak hibái!*
2009. ápr. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!