Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Birtoklási vágy leküzdése, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Birtoklási vágy leküzdése, de hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm.Bízom benne,tudom,hogy nem csalna meg sosem.Fontos tudni,hogy én biszexuális vagyok,ő meg leszbikus.Sok csalódásom volt(pasik),ezért próbáltam most ki ezt.Teljesen más érzés,úgy érzem,hogy sokkal jobb egy ilyen kapcsolatban lenni,mert érzelemdúsabb és odaadóbb a szerelmem.De sajnos jött az eddig sosem tapasztalt féltékenység is és a birtoklási vágy,amit eddig sosem éreztem.Nem értem,mi ez..mint valami csapda,amibe belekerülök,de nem tudom leküzdeni magamtól.. elengedni valahova?Kész kínlódás,és akaratlanul is összeveszek vele.Pedig nagyon szeretem,őszintén.8 hónap,hogy is mondjam?Nem akarok már lemondani róla!Örökre azt akarom,hogy csak az enyém legyen.Senki másé!

Mit tehetnék,hogy leküzdve a birtoklási vágyat,aggódás mentesen eltudjam engedni gyakorlatilag bárhova?Tudni kell,hogy ez egy távkapcsolat.2 hetente szombaton látjuk egymást,majd nyáron gyakrabban is.

2011. máj. 24. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Hany eves vagy kedves kerdezo???
2011. máj. 24. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Az most mindegy szerintem.Egyébként 20/L
2011. máj. 24. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Sehogy. Gondolj csak bele, neki milyen nehéz lehet. Ő egy nemhez vonzódik, egy nemmel létesít bármilyen kapcsolatot. Te nem. Ezáltal nagyobb a veszély, csodálkozom, hogy egyáltalán szóba áll egy olyan lánnyal, aki biztosan állítja magáról, hogy biszexuális. Ez nem jellemző.

Vagy elfogadod, megállapodsz mellette, és ugyanolyan kapcsolatot építetek fel, mint a heteróké, (neki ez a természetes) vagy csak együtt vagytok amikor jól esik, de nem várod el, hogy csak veled legyen. Ennek más módja nincs.

2011. máj. 24. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

20eves, es sok csalodasod volt???

En 24 evesen meg szuz voltam, 26 evesen meg mindig eretlen.Adj idot magadnak, el fog mulani csk na foglalkozz vele ennyi.

36n

2011. máj. 24. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld fokozatosan elengedni mindenhova.

Egyszerűen ne gondolj arra, hogy bármi baj történhetne vele. Próbálj jobban bízni benne.

Ha túlságosan óvod, véded őt, akkor a visszájára sülhet el a dolog: gyakorlatilag bezárod őt, szomorú lesz, vagy ne adj Isten elege lesz, és más lány után néz.

Talán segítene, ha mindig erre gondolnál, amikor "rádtör" a birtoklási vágy.

Ha pedig féltékeny vagy, jusson eszedbe, hogy pl. azért nézik meg az utcán a barátnődet, mert szép, vagy azért keresik a társaságát, mert kedves.

Azt pedig ne akard, hogy csak a tiéd legyen, mert mindenkinek szüksége van a szerelmén kívül más emberekre is, hiszen így teljes az életünk. Ne foszd ezt meg tőle.

2011. máj. 24. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:
De nem akarom én ezt neki,nem akarom én bezárni..csak leküzdeni akarom a dolgot..és ezt nem tudom.. eddig folyamatosan tudtam,hogy mit kell tennem,de most.. tanácstalan vagyok.
2011. máj. 24. 22:12
 7/7 anonim válasza:
Bízz benne jobban ha szereted
2023. jún. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!