Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből mondja vagy birtoklási vágyból? "Utánam egy nő sem jön az életedbe, csak én lehetek az! "

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen bolond. Ez nem szerelem, birtoklási vágy.
2009. aug. 22. 22:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is. Az ilyen nő elmegyógyintézetbe való. Reménykedni lehet, hogy nem tesz semmi olyan őrültséget ami egy normális párkapcsolatot tönkretesz. Sajnálom azt a férfit aki ilyen nőt fog ki az életben.
2009. aug. 22. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Megrögzötten szerelmes aki birtololni akar. Hát ez nem jó.
2009. aug. 22. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem jó és nem tudom mit tudnék ellene tenni. Hogyan koptassam le az ilyen nőt?
2009. aug. 22. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ebben nem tudok neked segíteni. Meg ez sok mindentől is függ. Mióta vagytok eggyütt, mennyire jó a viszonyotok stb. Valamit majd csak kitalálsz, sok sikert!
2009. aug. 22. 23:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Eleinte jó volt, de aztán az "idióta" dolgaival jött. Most lenne egy új nő az életembe, de ez miatt nem tudok belevágni. Már régóta nem vagyunk együtt. Ez az új nő nagyon megfogott. Ezért is kérdezem, hogy mi tehetnék az idióta ellen. Pofon ütni nem akarom. Alapból nem bírom az ilyen megoldásokat. Néha már legszívesebben eljárna a kezem, de mindig visszafogom magam. Kerülöm ahogy lehet még a telefont sem veszem fel ha tudom ő hív. Már nem tudom mit tehetnék.
2009. aug. 22. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert ha jön egy új lány, akkor ez a félbolond rászállhat, simán megkeserítheti az ő életét is. Nem tudsz beszélni a szüleivel, családjával? Segítségre lehet szüksége, ha ennyire be van kattanva:S
2009. aug. 22. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
véleményem szerint(gondolom) fiatal lehet még a lány, ha nem érti meg. vagy te nem mondtad el érthetően neki, hogy nem tudja lezárni a kapcsolatot.
2009. aug. 23. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
POFON ÜTNI?? AKkor még találkozol is vele? mert azt csak ugy lehet.
2009. aug. 23. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!