Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a gátlásaim?
A párom él hal a modern táncokért, és rávett, hogy szokásomtól eltérően idén menjek el vele a sulibuliba.
Régen (1-2 éve) nem lett volna semmi bajom ezzel hiszen akkor még önfeledten, és - állítólag - jól táncoltam. Azóta viszont minden téren sokkal gátlásosabb lettem...:S
Hogyan győzzem le a gátlásaimat? Hogyan táncoljak (úrja?!) szexisen, úgy hogy levegyem a lábáról? Esetleg valaki ha tudna adni linket, azt megköszönném.:)<3
L/17
http://www.youtube.com/watch?v=GHy1E7SkGgU
Ez a tánc tuti siker lesz :)
lehet nem is rossz ötlet...:D Egy kis alapozás talán rajtam is segítene ><"
Nah de kapok még rendes választ is, vagy nem?:O Hülyülni mással is tudok. Nekem segítség kéne ><
Ez nagyon kemény volt XD
Kedves Kérdező, először lehet, hogy a gátlásaid okát/ gyökerét kellene meghatározni és úgy kellene megpróbálni ledönteni ezeket a korlátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!