Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az alakom miatt vannak gátlásaim a szexben és ez miatt találkozni sem akarok a pasimmal?
163cm körül vagyok és 60-62kg. régen mindennap edzettem (1óra bíró ica +bicikli )és ezért sztem némi izom is van rajtam vagyis mások azt mondják h a sulyomhoz képest nemrossz mármint nem folyok szét.. hát én pl a hasam utálom főleg a csipőm mert elég széles. a mellem túl nagy főleg hogy alacsony vagyok . a fenekem meg kicsi bár arra elkezdtem edzeni kerekedett.stb elég az alakombol tudom.a lényeg hogy van pasim úgy fél éve ismerem az utolsó 2 hónapban jöttünk úgy igazán össze . de akárhányszor lefeküdtünk ahogy elkezdett vetkőzetni szinte szorongtam ..a melltartot le sem vettem amit csoda h csak 1x jegyzett meg eddig..imádom és nagyon kívánom őt tényleg minden porcikámmal de vhogy mégsem megy.. nemrég megint elkezdtem fogyozni akkor fogytam 3-4kg t de stresszes voltam mostanában és visszajött és egy bálnának látom magam. a pasi hívott h na mikor találkozunk de valami kifogást keresek mindig mert nem akarom h lássa a testem:/ ő azt mondta szereti a husi lányokat mégsem ilyen lány a háttere pl telon vagy valami .. most úgy döntöttem 7napos léböjtbe fogok h legalább a hasam lejjebb menjen aztán találkozom vele..
amúgy a pasi pedig vékonyabb típus én őt így kívánom de nemtudom elhinni h ő kívánna még ha állandóan ezt is mondja.. valaki hasonló helyzetben esetleg? bocsi ha hosszú lett.
7 napos léböjt? Ne legyél már anorexiás.
Nem vagy kövér, a husisnak is csak a legalsó határa. A pasid bukik rád, különben nem keresne. A melltartóval sürgősen le, mert az rettenetesen vágyölő. Koncentrálj a jó szexre és kufircoljatok addig, amíg el nem felejted a gátlásaidat!
Hidd el, ha akarod, menni fog! 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!