Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? (szakítás)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? (szakítás) bővebben lent.

Figyelt kérdés

A bnőmmel 9hónapig voltunk 1ütt, és azért szakítottunk, mert ő kevésbé szeret, mint régen, de azt mondja h mégis szerelmes és szeret, mit lehetne tenni, ahhoz, hogy ugyan olyan legyen minden mint régen? :((

Kérlek segítsetek

17/F

2009. nov. 14. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
semmi sem lesz olyan, mint régen! Túl kell lépni... fiatal vagy még
2009. nov. 14. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:

és ha hagyom, hogy kicsit emészse a dolgot, néha talizok vele, nagyon jol megvagyunk, elrontanám azzal, hogy megkérdezném ,hogy megprobáljuk-e újra? :S

Köszi a válaszokat.

2009. nov. 14. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

nem mindegy hogy szerelmes-e vagy csak szeret.

ha kevésbé szeret téged, mint te őt, de szerelmes, akkor te milyen vagy?:) mi az h kevésbé szeret, de szerelmes? ilyen nincs:)

hidd el ha hezitál tuti nem szerelmes

és ha 9 hónap után nem szerelmes, bármilyen nehéz is neked, ugy gondolom hogy nincs miért folytatni. ha 9 honap alatt nem sikerült neki, ezután sem fog.

16 éves koromban együtt voltam egy sráccal akibe nem voltam szerelmes, de százszor is elmondhattam neki hogy mennyire szeretem. együtt voltunk, becsaptam magam azzal hogy szerelmes vagyok, és őt is, pedig nagyon messze voltam tőle. talán csak szerelmes akartam lenni. de ami nem megy, miért eröltetném? végül a könnyebb utat választottam..megcsaltam 20L

2009. nov. 14. 21:20
 4/5 A kérdező kommentje:

azt mondta szerelmes, de kevésbé szeret, mint régebben, én sem értem, hogy ez h lehet, meg nemtudja megmondani, hogy miért :S

És ez a legroszabb, h tehetetlen vagyok, annyit tudok tenni, h jó barátságba leszek vele, és elfelejtem olyan szinten, és ennyi, semmi mást. Ez viszont nagyon rossz most így, de majd elfelejtem :)

Ha szerelmes volt belém valamikotr a sors összehoz minket később :)

2009. nov. 14. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetbe vagyok mint te.

Hidd el ha a lánynak új barátja lesz és lefognak feküdni,te már nem fogsz vágyni rá és hozzá se tudnál érni azok után.

(Tapasztalat)

2009. nov. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!