Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 20:06
11/19 anonim válasza:
Mi is travian.hu-n jöttünk össze a párommal. :D 10. hónapot tapossuk, jövöre esküvő.
Jó hely a travi :)
12/19 anonim válasza:
Előző: Szia Lekvárosmackó :P
Nem 10 hónap,hanem 9 :D
Férfiak...;):*
13/19 anonim válasza:
Kutyasétáltatás közben ismerkedtünk meg. Pár hónapig hetente egyszer-kétszer véletlenül összefutottunk, azután összejöttünk. Hat éve vagyunk együtt.
14/19 anonim válasza:
Bocsi, tényleg 9, pedig én vagyok jobb matekból :P
15/19 anonim válasza:
(most csúnyán néz és meg akarja magyarázni, hogy 10 :D)
16/19 anonim válasza:
A párom rallyversenyző, és természetesen ott jöttünk össze, Veszprémben 2007. májusában! Már a menyasszonya vagyok! :)
17/19 anonim válasza:
Találtam a gépemen: Start menü -> Keresés
18/19 anonim válasza:
Jó hely bizony a travi. :)
Én vagyok a 20:01-es. :)
19/19 anonim válasza:
legjobb barátnőm bátyja:) 3 éve(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!