Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 20:06
1/19 anonim válasza:
kereső!!!!!!!!!
boxmeccsen ism. meg
2/19 anonim válasza:
Szia!
13 éves lány vagyok. 12 évsen ismerkedtem meg vele egy Ausztriai táborban. egy városban lakunk. de kettő külön suliban. ott nagyon megteccet én is neki hülyültünk stb. aztán feltette a kérdést. de már itthon. 1 évig jártunk és most szept. 2 -án vége lett:( de én vissza fogom szerezni ha törik ha szakad:)
3/19 anonim válasza:
barátnőmmel mentünk bulizni, taliztam az öccsével, akit régebb óta ismertem, és egyszer csak megjelent Ő! 2 hét múlva már együtt voltunk, és azóta is... ennek már fél éve
4/19 anonim válasza:
myvip-en írt nekem egy levelet, hogy tetszem neki, aztán felvettem msn-re, és nemsokára leszünk 3 hónapja együtt(L);)
5/19 anonim válasza:
egy suliba járunk,először ott "találkoztunk"...sokszor összefutottunk a suliba...aztán kiderült h ott lakik(abban a faluban),ahol a mamámék is és egy "rendezvényen"(ahová mamámékkal mentem) ő is ott volt..:D
6/19 anonim válasza:
Egy sulis táborban ismerkedtünk meg egymással.Utána is összejárkáltunk,mint barátok,és a végén kialakult a "több,mint barátság" kapcsolat.Megbeszéltük a dolgot,hogy többet érzünk egymás iránt,mint azelőtt.Majd egy csókkal eldőlt a dolog.6 hónapja vagyunk együtt.:)
7/19 anonim válasza:
Anno egy középiskolába jártunk. Soha nem érdeklődtünk egymás iránt, nagyon ritkán beszéltünk csak egy egy mondatot. Aztán az utolsó szakmai évben érettségi után egyre többet beszélgettünk. És nem mondom hogy barátok lettünk, mert barátok nem voltunk soha. Lényeg a lényeg hogy szépen lassan egymásba szerettünk, és most szilveszterkor leszünk immár két évesek. És még most is nagyon nagy a szerelem!
8/19 anonim válasza:
Egy netes játékban (travian.hu) ismertem meg, ott egyre többet leveleztünk, majd msn, majd telefonszám csere és sms-ek, aztán első találkán össze is jöttünk. :) Már másfél éve együtt vagyunk, boldog vagyok vele. :)
9/19 anonim válasza:
Gólyatáborban ifim volt :P És elkezdtünk beszélgettni, nagyon jóba lettünk, aztán össze jöttünk, és most vagyunk több mint 5 hónaposak =)
10/19 anonim válasza:
20:01-es válasz ngyon tetszik:D nem gondoltam volna...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!