Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanacsot szeretnek kerni. Segitseg?

Figyelt kérdés

Hosszu tema jon:

17 eves vagyok, van egy lany akivel mar regota nagyon nagyon jo baratok vagyunk, de nem tobb. Nemreg egy bulin osszejottunk de ezutan nemsokkal azt mondta, hogy neki ido kell, meg hasonlok (tudom, ez a legrosszabb, ami lehet nagyjabol), nem biztos benne. A vege az lett, hogy ne jarjunk es "ne remenykedjek" abban, hogy mi jarni fogunk (hozzateszem, ezt nem flegma ertelemben kell gondolni, hanem, hogy legyen egyertelmu: nem jarunk). En NAGYON szeretem ot. Nagyon. A szememben O a tokeletes. Amikor egyutt voltunk, mondott olyanokat, hogy igazabol mar regota szeretett volna ilyesmit, csakhat a fiunak kell kezdemenyezni ugye. A jelenlegi allas az, hogy 'ne remenykedjek' de o neha elejt olyan megjegyzeseket, amitol nekem szavakkal nem jellemezheto modon faj ez az egesz. Gyakorlatilag a parkapcsolat es a szoros baratsag kozott ragadtunk feluton.. Ti mit tennetek ilyen helyzetben? El kellene felejtenem, sokan ezt mondjak, de egyszeruen nem megy.. Valahanyszor ragondolok, gondolatban pofont adok magamnak, hogy "ne legyel hulye", de nem megy.. Egyszeruen nem.. Ne haragudjatok, ha hosszu lett, szornyen erzem magam.

17/f

2013. okt. 31. 18:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Hozzatennem meg azt is utolag, hogy mondta, szerinte olyan lenne neki a tokeletes pasi mint en. Igy viszont egyaltalan nem ertem, mit akar. :((
2013. okt. 31. 18:39
 2/6 Moszuke ***** válasza:

van 1 játszma, nevét nemtom.

játszd el h elégedett vagy magaddal, az életeddel, elfoglalt vagy, érdekfeszítő, az életed tart egy határozott irányba, nincs szükséged nőkre, a nőknek van szükségük rád.

és átbillen a mérleg a javadra.

2013. okt. 31. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem buta dolog eljatszani ilyesmit? Attol nem lesz rosszabb? Meg azt is meg szeretnem jegyezni (mert gondoltam, elobb-utobb egy valaszolo ideirja), hogy ez nem az a tipikus tini fellangolas.. tenyleg nem.
2013. nov. 1. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Hulyeseg eljatszani hogy neked nincs szukseged kapcsolatra, ha egyszer van. El kell fogadnod hogy vagy menni fog vele a dolog vagy nem. Ha nem megy vele akkor megy tovabb az elet, lesz mas meg ha most ugy is tunik hogy o az egyetlen.
2013. nov. 2. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Barátság fiu és lány között lehet, de az egyik fél mindig többet érez... itt most te vagy az a fél..

Itt két dolgot tehetsz...1) Szenvedsz a barátjaként azért, mert odavagy érte

2) Nem keresed, nem irsz neki, kerülöd..

Én is ebben a helyzetben voltam pár hónapja..

Egy lánnyan nagyon jó barátságot ápoltam, reménykedtem hogy több is lehet.. aztán amikor elmondtam neki visszautasitott, azt mondta, hogy ő nem tud rám úgy tekinteni, mint pasija, hanem csak mint barát..

Ezután én nem kerestem a csajt, és pár napja sirva jött, hogy mennyire hiányzok neki meg hogy nem szeretné ha nem beszélnénk.. ő is szenvedett kicsit..

Kérdezz rá a dolgokra, de lehet hogy még ő sem tudja, mit akar.

Ha te vagy a tökéletes, akkor mi az akadája?

Nem értem a logikát...

De szerintem is felejtős.. hagyd a lányt

17f

2013. nov. 2. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sem értem, épp ezaz.. És ez velem is megtörtént. Majdnem egy óráig ölelt át és sírt a mellkasomra borulva, mert nem kerestem néhány napig.. Annyira nagyon szar érzés..
2013. nov. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!