Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Micsináljak? Tanácsot szeretnék

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsináljak? Tanácsot szeretnék

Figyelt kérdés

Barátommal mindketten 16évesek vagyunk és 9hónapja együtt vagyunk ez alatt az idő altt, màr soxor beszéltünk a szexről, de mivel még szűz vagyok kicsit félek, vagyis most már annyira nem :)

de 5hónapig hittegettem és voltak olyan dolgok amik teljesen kimentek a fejemből és nem mondtam el neki :( nagyon bànom ő már nagyon szeretne lefeküdni velem de mivel anyum miadt kicsit parázok hogy mit fog hozzá szolni, ezért még nem feküdtünk le.

De viszont 1évet kértem tőle, hogy várjon rám, beleegyezett és nem eröltetni kivárja!

az a baj hogy mikor hitegettem (nem kellett volna) akkor nem tudtam hogy elöttem volt egy barátnője akivel 10hónapig együtt voltak és az a lány is hitegette végig.

Viszont én csak azért nem feküdtem le eddig vele mert féltem, az a lány pedig megis csalta mikor vele volt és mikor a szexről beszélünk mindig összeveszünk nagyon szeretném már én is a szexet. de anyumtol parázok :/ nemtudom micsináljak!? :/

valaki adjon valami tanácsot pls.:(

2013. máj. 22. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne feküdj le vele, amíg 100%-ig nem érzed azt, hogy úgy helyes. Csak azért, hogy "jaj szegény srác, mindenki csak hitegeti" nem éri meg.
2013. máj. 22. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:

MI az, hogy hitegeted? Az a hitegetés, ha tudod, hogy nem fogsz megtenni valamit, de azt mondod neki, hogy megteszed. De ha te abban a hitben voltál, hogy meg fogod tenni, akkor ez nem hitegetés csak egyszerűen nem érzed még alkalmasnak az időpontot.

Egy dolgot mondok: ha nem akarsz szexelni, ne tedd. Ha akarsz, és még fel is vagy rá készülve tudásilag, lelkileg, akkor tedd. A többivel meg ne foglalkozz. A pasi is tudhatná, hogy ez nem időre megy, nem lehet tudni, mikor érzed magad késznek...

2013. máj. 22. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeretnéd, tedd meg. Anyukás úgysem tudja megakadályozni, mert előbb-utóbb úgy is elveszíted.

Ha pedig fontos neked anyukád véleménye, akkor (amikor jó kedve van) ülj le vele, és beszéljetek a dologról.

2013. máj. 22. 16:05
 4/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

hát ő mondja mindig , hogy hitegettem :( viszont mikor mondtam neki akartam is csak még nem voltam teljesen felkészülve rá :(

2013. máj. 22. 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Basszus, ha nem tud várni szakítson, és ne erőltesse. Ez a hitegetős duma is erőltetés. Mondd meg neki, nem akarod, kész. Ezek után rajta áll, hogy így is veled lenne-e!
2013. máj. 22. 16:10
 6/12 A kérdező kommentje:
de nem arról van szó hogy nem akarom, nagyon is akarom csak anyum miadt parázok :/
2013. máj. 22. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
És anyukádnak miért kéne ezt elmondani, hogy lefeküdtetek?
2013. máj. 22. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Drága egyetlen virágszálam! Ha te annyira késznek érzed magad a szexhez, ugyan mi probléma lehet anyukádtól???

Szexelsz. ÉS?

2013. máj. 22. 17:15
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokar!

öszintén nem tudom :/ anyum nem is az a fajta aki szigoru lenne :)

2013. máj. 22. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nődokihoz el mersz menni, ha esetleg kell majd?
2013. máj. 22. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!