Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajt089 kérdése:

Szeretnék tanácsot kérni?

Figyelt kérdés
Még régebben találkozgattam egy illetővel. Végül össze is jöttünk, csak sikeresen elszúrtam a dolgokat a nyomulásommal. Annyira tetszett hogy, sürgettem a dolgok alakulását. Kb a 4.-találkozás után kijelentettem, hogy ő a párom. Tervezgettem a jövőt. Sokat dolgozott és nem értettem meg, hogy neki ez mennyire fontos...hisztériáztam stb. Ez neki érthetően sok volt 1 hónapra és szakított velem. Volt egy egész nyaram hogy átértékeljem a dolgaimat és beláttam, hogy nagy baromságokat csináltam. Tanultam belőle. Már el is felejtettem Őt mire felbukkant és meginvitált magához (amiből nem lett semmi végül). Szeretnék arra valami okos tanácsot kérni, ugyan is valami miatt a fejembe vettem, hogy vissza akarom "hódítani" őt. Csak hogy úgy tudja egy hülye barom vagyok (ami nem vagyok). Tudom ő csak alkalmi kapcsolatra vágyik, de nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerülne e újra felkelteni az érdeklődését. Mit tegyek? Ha tud valaki valami kis praktikát mivel ébreszthetem fel a figyelmét az ossza meg kérem.
2012. dec. 20. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
ki a fiú??ki a lány???:)
2012. dec. 20. 21:43
 2/3 anonim válasza:
Ha még ezek után tartja veled a kapcsolatot akkor nyilván nem vagy neki közömbös,na de tényleg elég rémisztő amilyen szinten rátelepedtél!! Amit tehetsz az az,hogy megpróbálsz annak az ellenkezője lenni,mint amilyen voltál!! Ne nyomulj,ne telepedj rá! Legyél higgadt,vicces,szórakoztasd és hagyd,hogy a dolgok alakuljanak maguktól! Mert lehet meglepődik majd a nagy változásodon és úgy már eltudna képzelni a párjaként! De ha esetleg mégsem úgy alakulna akkor próbáld majd azt is higgadtan kezelni és beletörődni! Mutasd meg neki az ellenkezőjét annak aki voltál és ha megint fellángol irántad azt majd úgy is éreztetni fogja
2012. dec. 20. 21:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Ó igen, nem derül ki az irományból ki kicsoda :D Én vagyok a lány.

Kedves második. Na a válaszod megerősítette azt amit én is gondoltam. Tudom, hogy akkor érzelmileg nagyon padlón voltam és minden vágyam az volt, hogy valaki cirógassa a lelkemet és mivel ő lassan cirógatta ezért erőszakosan követelőzni kezdtem :D Egy vicc voltam, nem egy komoly nő aki iránt bárki érdeklődne. Tisztában vagyok a képességeimmel és azzal milyen ember vagyok ezért szeretném neki is megmutatni és szinte biztos, hogy változni fog a kapcsolatunk. Viszont azt is tudom, hogy neki az kell, hogy megcsillantsam nem csak csini vagyok de okos is. Ez problémásabb, mivel mélyebb, komolyabb beszélgetésekbe nem szeret belemenni. Ha meg nem nyílik meg akkor nem tudom hogy tovább. Próbálkoztam már vele anno, de minden labdát leütött.

2012. dec. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!