Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék tanácsot kérni?
Ó igen, nem derül ki az irományból ki kicsoda :D Én vagyok a lány.
Kedves második. Na a válaszod megerősítette azt amit én is gondoltam. Tudom, hogy akkor érzelmileg nagyon padlón voltam és minden vágyam az volt, hogy valaki cirógassa a lelkemet és mivel ő lassan cirógatta ezért erőszakosan követelőzni kezdtem :D Egy vicc voltam, nem egy komoly nő aki iránt bárki érdeklődne. Tisztában vagyok a képességeimmel és azzal milyen ember vagyok ezért szeretném neki is megmutatni és szinte biztos, hogy változni fog a kapcsolatunk. Viszont azt is tudom, hogy neki az kell, hogy megcsillantsam nem csak csini vagyok de okos is. Ez problémásabb, mivel mélyebb, komolyabb beszélgetésekbe nem szeret belemenni. Ha meg nem nyílik meg akkor nem tudom hogy tovább. Próbálkoztam már vele anno, de minden labdát leütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!