Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék tanácsot kérni. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andy19981998 kérdése:

Szeretnék tanácsot kérni. A többi lennt. Volt már valaki így? 15/L

Figyelt kérdés
Szóval..én lovagolok,és nyáron átvittem a lovamat egy másik istállóba,ahol új edzőm is lett,30 éves,van felesége és egy kisfia..és egyfolytában mosolygott rám,meg minden,tök kedves,vicces..és beleszerettem.. és tudja is,mert pár ember elomdta neki,de ő ugy reagáltrá,hogy ez nem gáz,ebbe nincs semmi rossz se..és barátnőmmel jóba van,ismerik egymást 7 éve kb,és bnőm mostanába kérdezgeti rólam,és nem mondta h semmi esélyem,őis kérdezgeti h ezt én most hogy gondoltam,meg ilyenek..és velem is magyon kedves,megértő,beszéltem is velemár erről,és aztmondta h ebben semmi gáz nincs,és hogy mi ketten nagyon jólmegértjük egymást,a többi meg nemszámít..és tudom hogy semmi esélyem,de nagyon szeretem..most mit tegyek?
2012. nov. 6. 20:22
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
44%
told le a bugyidat neki :)
2012. nov. 6. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit ne tegyél.15 évvel idősebb.Családja van.

Te csak ilyen kis dugólány lennél.Akit néha megdug.

A fiatalos tested érdekel

2012. nov. 6. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi.Ha szereted engedd el.Amúgy is családja van meg gyerek ! Rosszul érezheted majd magad emiatt ha kikezdesz vele
2012. nov. 6. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
hagyd. családja van, 15 év különbség van köztetek, de kislány vagy, ő felnőtt férfi.
2012. nov. 7. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, tedd szét neki.
2012. nov. 7. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nem arra gondol h van nála esélyed, hanem hogy aranyos vagy. Még egy 18-19 éves lányra csak-csak nőként nézhet egy 30as pasi, de egy 15 éves még gyerek neki.

21L

2012. nov. 9. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!