Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanácsotokat szeretném kérni. Csak hülyít? 17/L
Van egy srác, aki igen nagy arc és igen jó fej. És eddig azt hittem, hogy csak barát, de azt hiszem, már számomra több. Csak az a helyzet, hogy van a bnőm, akinek éppúgy bejön, ill. biztosra nem tudom, hogy bejön-e neki, de azt hiszem igen. Mind2en smároltunk már a sráccal, és amikor én maradtam a sráccal 2esben nekem is mást mondott, meg amikor a bnőmmel maradt 2esben, neki is mást mondott. És akkor most nem tudom mi van? :S Csak hülyít mind2őnket? Tudom elég zavaros, de szeretném a véleményeteket kérni.
Köszii(:
Szia!
Ha kettőtök közűl tetszene valamelyikőtök, csak vele foglakozna komolyan, csak neked vagy neki udvarólna.
Sziasztok!^^
Énis ezt szoktam csinálni:/ "Helyes vagyok" elméletileg.
Nem feltétlen nemakarja egyikötöket sem komolyan hanem ahogy az első mondta biztosra akar menni ha egyikötök megszerzi azt megtartja. Velem már olyan is volt h 4nek udvaroltam hogyha az egyik összejön azt megtartom ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!