Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Csak hülyít mind a kettőnket, vagy csak egyszerűen nem tudja, hogy mit kéne cselekednie? Mit tennétek a helyemben?
Mielőtt leírnám a sztorit: lány vagyok. :DD
A helyzet az, hogy van egy fiú; flörtölgettünk, sms-ezgettünk, puszit adott párszor, átkarolt... Röviden: egyértelmű volt, hogy bejövünk egymásnak. Viszont: barátnője van, akivel már nem is tudom, mióta nem találkozott...
Felmentem hozzá, filmeztünk, és nyilván nem csak filmezés lett belőle... Ruha nem került le, de eléggé szépen élveztük egymás társaságát... Következő nap is szintén ez történt; próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, hogy szakítson a csajjal, hogyha akar tőlem valamit, de állandóan kérdésre kérdéssel válaszolt, mint én...
A másik nehézség: 2 hónap múlva megy ki külföldre, s ha tetszik neki a hely, akkor 1 évet ott fog dolgozni.
Nem feküdtem le vele. Dehogyis! :D
Próbálok úgy tenni, mintha nem venném túl komolyan ezt a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!