Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kiszeretni belőle?
Már nem is annyira tetszik, külsőre nem nagyon, belsőre sem, de megint úgy érzed, hogy szereted? :) Érdekes érzelmek.
Amennyire ki tudom venni - nem tudom, hogy jól tippelem -, akkor fiatal vagy, ált. iskola vége, középsuli eleje, de elnézést, ha nem. Annyit tudok mondani, hogy valószínűleg te sem tudod, mit akarsz, mit érzel. Megzavart, hogy most jófej volt, esetleg nincs más a közeledben, aki érdekelne téged, ezért zavar össze téged ez a fiú. Ő itt van, jófej, te unatkozol, nincs más a közelben, ezért bemagyarázod magadnak.
Egyébként szerintem az egy év nem sok idő, én mindig is olyan voltam, ha valaki tényleg tetszett, szerettem, akkor azt elég sok ideig tettem. :) Az első nagy szerelem általános iskolából 3 évig tartott, a gimis szerelem, ami azóta már átalakult egy kicsit komolyabb dologgá, elmélyült és már nem lehet gimisnek csúfolni, 5 éve tart, még mindig együtt vagyunk. :)
Még mindig első vagyok; elküldtem véletlen.
Szerintem nem kell semmit csinálnod, el fog múlni. Foglald le magad, olvass, legyél barátokkal, csináljatok valami bulit, úgyis Halloween lesz holnap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!