Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudtam kiszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudtam kiszeretni belőle 2év után se?

Figyelt kérdés

Több mint 2éve vagyunk külön a volt párommal,és nem tudtam ennyi idő alatt sem kiszeretni belőle!

Ez egy 8éves kapcsolat volt,ebből 2évig voltunk házasok,és van egy kisfiúnk is,aki most 3éves.

Próbáltam új kapcsolatot kezdeni,de nem sikerül.

Más férfibe nem tudok beleszeretni!Volt már olyan férfi is,aki nagyon aranyos volt,szimpatikus,és kedves,és azt hittem hogy talán tudok vele egy új kapcsolatot kezdeni,de ez sem sikerült.

Sokat álmodok az exxel,és rengeteget gondolok rá.

Mikor jön a kisgyerekért hogy elviszi hétvégére,mindig készülődök,hogy csinos legyek.

Mindig csak neki szeretem kicsinosítani magamat.

Nagyon,nagyon szeretem még!

Mikor meglátom nagyszerű érzések fognak el,olyanok amit más irányában soha nem éreztem.

Más is így van ezzel?

Mit tehetek?

Hogyan tudnám elfelejteni,vagy nem is kéne,hanem inkább tegyek valamit hogy újra vele lehessek?

Mit tanácsoltok?

A felmelegített káposztás válaszokból,ha lehet nem kérek!

Elölre is köszönöm a válaszokat!!

2010. márc. 7. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért váltatok el?
2010. márc. 7. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Van neki párja most?
2010. márc. 7. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

8 év kapcsolat hosszú idő, s ahogy írtad 2 év házasság szintén a megalapozott kapcsolat szüleménye. A közös gyermek csak hab a tortára, így a kapcsolat még erőteljesebb lett!

A kötödés szála ettől lett a legerőteljesebb, amit elég nehéz szétszakítani. Az a tény, hogy nem szereted már a párodat, nem jelenti azt, hogy a korábban hozzá táplált szerelmed / szereteted megszűnt, hiszen a közös élményeket sosem fogod elfelejteni, mindig is ott lesz veled; s ha a kisfiúra nézel, az apjára gondolsz valójában, hiszen ő egy "közös" emberke, aki a tied is és az övé is. Hiába meg tönkre egy kapcsolat, mégis erős kötődés marad a párod miatt!

Szerencsére nem voltam ilyen helyzetben még, mint Te, de azért fogalmam van, milyen nehéz dolog lehet valakit elfelejteni.... szerintem nem sikerül soha, hiszen ha összejössz egy pasival, és lefeküdtök, akkor mindig előjön a viszonyítási alap, amit az exférjed pumpál a képzeletedbe, ahhoz viszonyítod az aktuális párod, s mindig lesznek kételyek, hogy jobb volt ő az ágyban, vagy egy esetleges mozdulatról mindig az exed jut eszedbe. Ezek természetes jelek, amiket nem nagyon lehet külsőleg manipulálni, ez van akkor, ha egy szerettünket kell eltemetnünk.: nem lehet uralkodni az idegeinken, a természet irányít minket!

Ha tényleg ki akarsz lépni ebből a kapcsolatból, akkor mindenképpen egy másik pasival tudsz, csak ő tudja elfeledtetni veled a múltat. De ugyanakkor önkontrollt kell tartanod, és "megbeszélni magadban" a saját dolgaidat, el kell tudni engedni az exed a képzeleteidből, s uralkodni kell a múlt kísértésében... Csak így sikerülhet! Sok sikert kívánok ehhez!

2010. márc. 7. 10:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Van neki párja sajnos!

Hogy miért mentünk szét?Azért mert közel laktunk az anyósomhoz.Túl közel.Egy lépcsőházban mi a negyediken ők a hatodikon,és folyton lejárkáltak,és mindenbe beleszoltak,ami sajnos sok vitát szült közöttünk.Ha nem így lett volna akkor minden rendben lett volna!Én nagyon szeretem őt.Mindent ami létezik megprobáltam hogy ne szeressem,de nem sikerült.

2010. márc. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!